Eesti uudised

NÄRVIDE MÄNG: kui reaalne on Putini režiimi korraldatud tuumaõnnetus? Ekspert: isegi venelane poleks nii loll! (8)

LISA KOMMENTAAR

kus rumalused9. oktoober 2022, 10:03
seal venelane ja kurikavalus
Jah7. oktoober 2022, 09:50
Kurjategija teeb kurja ainult ühel põhjusel - ta saab kurja teha ja sellepärast teebki. Ta ei tee kurja mitte selletõttu ,et olla tark või paista välja tark. Ekspert peaks teadma, miks pannakse osad kurjategijad vangi. Nad pannakse vangi, sest nad ei suuda kuritegudest vabaduses loobuda. Ja hetkel on selline kurjategija, koos tohutu suure meeskonnaga, ühe riigi eesotsas. Ekspert, kes väidab, mis Putin teeb või ei tee, peab olema ise kurjategija, et teada, mis kavas on. Lollusega pole siin miskit pistmist. Kurjategija võib väga tark olla, lihtsalt saab kurja teha ja teebki.
muhkel7. oktoober 2022, 07:15
See ekspert võib veel üllatuda. Venelase lollus on piiritu.
ehk saab7. oktoober 2022, 14:37
nüüd pikemad soojad ilmad , kuid seda tolmu eriti ei soovi
7. oktoober 2022, 07:14
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Ma väga loodan, et täna osutub siin saalis kõhklus7. oktoober 2022, 07:15
Ma väga loodan, et täna osutub siin saalis kõhklustest tugevamaks südametunnistuse ja vastutustunde hääl. Elu on korduvalt näidanud, et andes sõrme inimestele, kelle eesmärgiks on konflikte provotseerida ja eskaleerida - kaotad lõpuks käe. Ja mitte ainult käe. Provokaatorile võib see parimal juhul olla mäng, rahvale ja riigile - halvimal juhul elu küsimus. Sest ükski plaan B ei korva seda kaotust, mida KAJA KALLASE tegevus on kaasa toonud Eesti julgeolekule - Eesti ühiskonna sisemise lõhestamise ja välissõpradest järkjärgulise isoleerimise läbi. Eesti rahvas ei ole sellist mandaati andnud mitt
jah ka potililled vajavad hoidmist7. oktoober 2022, 09:50
vaatame neid valitsusi ajarajas tagasi ja milliseid pärleid poliiterakondade ministrid on rahva juhtimisel parema elu poole on kasutanud ja milliseid mõjutusi on ette võetud rahva hullutamiseks
Riigikogu7. oktoober 2022, 09:53
rahvaesindajad on Toompeal tunnustanud Kaja Kallase valitsuse Eestimaad valitsema. Kui soovitakse muutust siis on riigikogul selliseks ettevõtmiseks volitused olemas. Edu meile siis läbi meie esindajate!
Arno Jaagon7. oktoober 2022, 03:07
Kes on see Eesti, kes ütleb, et Eesti riik on aga kõikideks Putini hullusteks valmis? Sellist sõnade loopimist ei tohiks ükski mõistusega isik endale lubada. Siiani tegeletakse sümptomite, mitte aga probleemi endaga. Suured sõnad, väikesed teod.