Foto: Robin Roots, erakogu
Inimesed
6. oktoober 2022, 06:17

Merle Palmiste ja Alex Lepajõe tütar Elizabeth: ma ei saanud vanemate lahkuminekust mingit traumat

„Mul pole kunagi olnud mingit tungi lavale,“ sõnab Merle Palmiste ja Alex Lepajõe Londonis elav tütar Elizabeth Berthel. Erinevalt tuntud vanematest sirgus ta üles nii, et seltskonnakroonikas pole temast ilmunud pea ühtegi lugu ega ka pilti. Ta sai varakult iseseisvaks ja hakkas juba kuueselt ise poest süüa ostma. Ema ja isa lahkuminekut neiu raskelt üle ei elanud, kuna isaga suhtles tihedalt edasi. Milline oli praegu Londonis elava Elizabethi lapsepõlv ning kuidas on saanud temast emale parim stilist?

Sihvakas Elizabeth (26) tervitab meid Londonis Camdeni linnaosas asuvas Belsize’i piirkonnas, mille tänavaid palistavad imeilusad viktoriaanliku arhitektuuriga eramajad. See maaliline linnaosa on kinnisvaraturul väga hinnaline ja korterite hinnad algavad siin miljonist eurost.

„Jah, siin on ilus, aga ka väga kallis. Mina muidugi elan pisikeses stuudiokorteris ja see on praegu minu jaoks piisav, sest olen vallaline ja keskendunud tööle ning iseendale,“ sõnab Elizabeth, kes on justkui oma isa Alex Lepajõe suust kukkunud.

Edasi lugemiseks: