Blogid

REET LINNA | Millest on tehtud teie poekott? (11)

LISA KOMMENTAAR

Hetkel pole poekott oluline11. oktoober 2022, 09:03
Aga mina arvan,et juhitakse just tähelepanu sellele,et selles saates peaks ikka vanuritele mõeldud asju kajastama.Ei pea oma isiklike huvide ja murde kajastamine toimuma..Muusikateemalisis saateid võiks ikka eraldi teha.Vanuritel on praeguses ajas niipalju muresid.Kuidas toime tulla juba vaimselt,kui uudistes on igapäevaselt see julm sõda Ukrainas,energikriis.Kuidas peaks üksik vanur hakkama saama ,kui elektrit ei ole.Jah,ma usun,et kohe tuleb see,et vanuritel on ju lapsed.Aga kui paljud välismaal on,memm üksi kodus.
No mis nüüd 11.20.10. oktoober 2022, 11:48
Aga kas sa tahad väita,et prillitoosi saade on tõesti huvitav.Kas see saade on ikka vanuritele mõeldud hetkel.See ikka rohkem reeda enda saade.Ei sisalda sugugi vanuritega seonduvaid muresid.Ainult ikka reeda mured ja huvid.
Mis, mis.10. oktoober 2022, 22:46
Negatiivsed kommentaarid on isiku vastu! Mitte keegi ei anna nõu, mida saateis teistmoodi teha ja kes teist seda prillitoosi peaks juhtima. Artikkel on ju hoopis POEKOTTIDEST! Ainult üks (1) kommentaar on artikli kohta. Oma esimese koti õmblesin tuletõrjevooliku materjalist, millele peale said sik-sakitatud Boney M ja kõik lauljate nimed, see oli 1975.aastal! Kilekotti ei mäletagi, millal ise ostsin, paberkotti ei osta ka.
kaua me kannatame seda jura veel9. oktoober 2022, 18:57
meiereedal raha veel vähe.Pension+etv saatejuhiupalk,otsib abi ka õhtulehest.Palun,palun,palun jää ometi pensionile juba.Sinu prillitoos on nii tühi saade,aga ise paistad seda tehes olema õnnetipul.Oleks aeg ise juba aru saada,mitte oodates kuni kinga saad.Kas sinu lapsed ei saa aru,et sinul oleks aeg koju jääda.
Noh mis nüüd?!10. oktoober 2022, 11:20
Kas keegi sunnib sind Reeda saateid või intervjuusid vaatama-lugema? Kui inimest vihkad, pole vaja oma närve rikkuda tema jälgimisega ja siis oma viha kommentaariumis väljendada. See annab aimu su IQ-st.
mis oli selle artikli mõte? -Reet pildile?9. oktoober 2022, 17:42
Reet, me oleme sinust tüdinenud! Prillitoos muutus mingiks muusikasaateks, kus eksponeerisid oma kunagisi sõpru. Nad on toredad, aga mitte Prillitoosi saates. Ära lükka end kogu aeg letti: - minu jalakondid - minu selg ... jne. jne. Me ei taha näha sinu jalakonte ega teada, kas sul ärgates on nina vastu põlvi või vastu kraanikaussi. Midagi ergutavat tahaks Prillitoosis näha ja ka uut saatejuhti. Vabandan, aga nii see on.
ka minu ema mõte9. oktoober 2022, 19:25
Neid muusikuid prillitoosis pole tarvis näha.Reeda võiks minna külla ka üksikvanurile kuhugi ääremaale.Vaadaku,kuidas pensinär peab hakkama saama.Aga selleks saadab ta oma abilise kiiresti teele,ise istub stuudios.Näha,et memmeke on ise ka juba väsinud,miks ta muidu teisi jooksutab.
Toetaja9. oktoober 2022, 16:37
Ühinen "viimse linnatuled" seisukohtadega. Reet Linnal ja Evelin Ilvesel on aeg vaikselt pensionipõlve pidada ja ajakirjandusel aeg nende ümber keerutamine ära lõpetada.
Viimse linnatuled9. oktoober 2022, 16:23
Reet,palun hakka nautima pensionipõlve.Sa oled juba võrdne evelinilvesega.Ainult tardutad ja võtad igal teemal sõna.Kas sinul endal ometi imelikei hakka juba.Prillitoosi oled nii mõtetuks juba teinus,vanuril pole enam sealt midagi kasuliku ja huvitavat teada saada.Saa ometi aru,et mitte keegi pole asndamatu ja seega ka mitte sina.
vanavanaema9. oktoober 2022, 15:31
Kasutan enda riidest kotti juba 43 aastat !
Vaatleja9. oktoober 2022, 14:39
Reet on TEGIJA, küll juhib saateid, küll laulab, küll teab kõigele kaasa rääkida. Juba nagu, kahjuks endine superminister Jürgen.