ELU ÕPETAB: Sel suvel jõudis Ants teelahkmele, kas ja kuidas üldse edasi minna. Aasta lõpule läheb ta nüüd igatahes vastu elutargana, sest õppis endale ka rohkem aega võtma.

Foto: Mardo Männimägi
Müstilised inimesed
23. oktoober 2022, 10:39

Ants Rootslane: „Kohtinguäppides esinen ma valenimega, et inimesed deidi asemel seansile ei tuleks. Aga paraku läheb tavaliselt ikka kõik nii, nagu ei tahaks.“

„Mul on aega leida enda kõrvale see ainus ja õige kuni 35. eluaastani. Kui seda pole selleks ajaks juhtunud, siis peret mul olema ei saa,“ sõnab müstikust terapeut ja hüpnotisöör Ants Rootslane.

Tundub, nagu oleks Ants selgeltnägijate esirinnas püsinud kümmekond aastat, kuid tegelikult on end absoluutsesse tippu töötanud mees teraapia ja hüpnoosiga tegelenud vaid viimased viis aastat.

Antsu erilised võimed avaldusid lapseeas ja oma tulevikku olevat ta ise vanematele kirjeldanud. „Nad tuletavad siiani meelde, kuidas ma kolmeaastaselt rääkisin tuntuks saamisest, raamatu kirjutamisest ja inimeste tuju rõõmsaks muutmisest. Ilmselgelt ei teadnud ma toona, mida tähendab kuulsus või raamatu kirjutamine, aga just nii olla ma neile oma tulevikuplaane tutvustanud. Ja see tuli mul kuidagi spontaanselt mänguhoos,“ meenutab ta.

Sügavam inimeste tunnetamine avaldus aga siis, kui Ants käis massöörist emaga seanssidel kaasas ja hakkas tajuma patsientide varjatud tervisehädasid. „Ema tegi bioresonantsaparaadiga teraapiat ja siis ma olla küsinud emalt näiteks, miks tädil selline haigus on. Ema imestas, kust ma neid haiguste nimesid üldse tean. Aga mul ei lubatud nendest tunnetustest väga rääkida ja suruti maha. Seitsmendaks eluaastaks need võimed kadusid.

Edasi lugemiseks: