Noorkuu soosib ennustamist: „Ütlen alati, et kui tahate, et teil ennustused kiiresti täide lähevad, tuleb tulla noore kuu ajal. Vahel vaatavad inimesed ise kuuseisu või küsivad, et kas on õige aeg tulla. Olen siis öelnud, et ootame noorkuu ära,“ kirjeldab Ene.

Foto: Andres Kurg
Inimesed
29. oktoober 2022, 08:34

Ennustaja Ene: „Minu ennustamise ajaloos on kaheksa inimest saanud loteriis peavõidu.“

Ennustaja Ene rõhutab seansi lõpus alati, et kaartidelt saadud info on toetavat laadi ja elulised otsused tuleb teha sisetunde järgi. Ent kui suur on tõenäosus, et ennustatu läheb täide? Ene ütleb, et sada protsenti ei juhtu seda kunagi – inimesest endast sõltub, millise teeotsa ta valib.

Tagasiside põhjal oletab Ene, et tema pakutust saab tõeks 75 protsenti. Kliendid räägivad talle sageli hiljem, mis läks täide või kuidas elu sujus. „Enamik on jäänud rahule,“ ütleb ta rõõmsalt. Enele meeldib, kui teda kutsutakse lihtsalt Ennustaja Eneks ja heaks nõiaks.

Kaardipanek pole seotud niivõrd loogika, kuivõrd intuitsiooniga, ütleb Ene. Kui jutt on räägitud, annab ta kliendile võimaluse küsimusi esitada. Mõni vastab, et ei oskagi küsida, sest kõik on ära räägitud, teine aga usutleb teda põhjalikult. „Kes tahab saada mingi konkreetse asja osas selgust, siis on mõistlik seda otse küsida,“ soovitab Ene. On siis tegu kinnisvara ostu või müügiga, kumba eriala minna õppima, kas usaldada oma ellu uus partner jne – kaartidest saab vaadata kõike.

Millistele küsimustele Ene ei vasta? „Ma ei pane kaarte siis, kui topitakse uudishimust oma nina teiste asjadesse, olgu tegemist täisealiste laste või sugulaste ja tuttavatega,“ ütleb ta. Poliitika on samuti teema, mida Ene vaadata ei taha.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99