Inimesed

RÄÄGI VENE KEELES?! Miks ei saa seksuaalvägivalla ohvrid enam Tallinnas eestikeelset abi? (8)

LISA KOMMENTAAR

on selge põhjus4. oktoober 2022, 10:22
Selliseid jõledusi ei saagi eesti keeles kirjeldada
Valige ref, sotse, E200 ja parempoolseid,2. oktoober 2022, 11:35
saate eestlasi hävitava valitsuse! See on ju see millest kogu aeg räägitakse! Eestlased ja eesti keel on refist, sotsidest riigijuhtide jaoks savi. Samas paljud MTÜ d mida meie riigis hoitakse, ei ole mitte mittetulundus vaid hästi tasustatud üritused ja seda tänu headele sidemetele õigete ministeeriumite asjapulkadege.
Vaatleja2. oktoober 2022, 11:49
Pole mõtet ise valida, selle teeb ära palju kiidetud ning kõige turvalisem ja kindlam E-valimiste süsteem.
Milvile2. oktoober 2022, 11:32
Milvike, need on kaks erinevat asja, kas Rahvas toetab vabatahtlikult midagi või kedagi, või topitakse Riigi (maksumaksja) raha tasku. Ja kui tasku mahub veel ning Riik ei anna, nutetakse, et Riik on süüdi.
Räägi konkreetselt2. oktoober 2022, 15:00
asjast. Keegi ei kritiseeri Sotsiaalkindlustuseameti tegemata tööd nagu artiklis vihjatakse?? Ära tüütab ekre trollide räuskamine iga artikli all, mis ei puutu teemasse. Kui sa oled juba nii vana, et ei saa sisule pihta, millest artiklis juttu on, siis on probleem sinu peas, ära kommenteeri kohe, vaid loe veelkord üle!! Pean silmas eelnevaid 11:35/ 11:49/ 12:48/ 13:06 Ohutunnet tervislikule seisundile viitab oskamatus leida pealkirjaks 1-2 lühisõna, pika lohiseva lause asemel.
Vaatleja2. oktoober 2022, 10:43
Lõpetage nende MTÜ-de tegevus. Sellised asjad peavad olema riigi ülesanded, aga mitte suvaline raha loopimine.
Milvi2. oktoober 2022, 11:18
Mis riik? Loomulikult peaks riik tegutsema, aga kas tegutseb? Sellise mõttekäigu juures peaks Slava Ukraini MTÜ ka oma tegevuse lõpetama, sest riik peaks neid tegevusi ju tegema, jah?
Nõus2. oktoober 2022, 15:15
Ohvriabi peaks olema ametlikult SKA poolt reguleeritud ja ellukutsutud teenus. Sadu ametnikke istub Sotsministeeriumis ja Sotskindlustusametis riigi palgal. Miks peaks üks MTÜ ohvriabi teenuse pärast muret tunda?? Paljud tegid endist presidenti maha, kuid tema tegelikult algatas ja tõstis esile koduvägivalla- ohvriabi probleemiga tegelemise tähtsuse riiklikul tasandil. Kahjuks ei toetatud tema edasijäämist. Paljud, sealhulgas enamik ekre toetajaid, olid tema jätkamise vastu, aga nüüd ei leita rahastust. Igasugu teisejärgulisi mtü-sid on tohutus koguses, mida tuleks kärpida.