Foto: Envato Elements
Sisuturundus
1. oktoober 2022, 10:41

Äkki leiad just siit oma unistuste kodu? Kinnisvara24 alustas uusarenduste kampaaniaga!

Oma kodu ostmiseks on alati hea aeg! Et sul oleks lihtsam valida välja seda kõige-kõigemat, pani Kinnisvara24 kokku kinnisvaraturu parimad pakkumised.

Juurdeveo 8 – modernne kortermaja privaatsust hindavale inimesele

2022. aasta lõpus valmib Tallinnas Kitseküla asumis vaiksel Juurdeveo tänaval vaid 12 korteriga 5-korruseline modernne butiikmaja. Kortermaja sobib suurepäraselt kvaliteeti ja privaatsust hindavale inimesele, kelle jaoks on oluline kesklinna vahetu lähedus. Lähima bussi- ja trammipeatuseni on natuke üle 100 meetri ning rongipeatus asub 300 meetri kaugusel – see tähendab, et kodu asukoht on täiuslik ka ilma autota inimestele.

Suurem osa korteritest on rõdu või suure terrassiga, kust avaneb vaade kortermaja sisehoovi rohelusse. Rõdud ja suured puitalumiiniumaknad on suunatud lõunasuunda, kust on ideaalne õhtust päikeseloojangut nautida või päevasel päikesel end soojendada lasta. Rõdupiirded on klaasist, rõdu põrandad kaetud puitlaudisega. Kortermajas on lift.

Kinnistu hoovialasse on planeeritud roheala, kuhu rajatakse ka laste mänguväljak ning jalgrattahoidjad.

Hoone juveeliks on aga silmapaistev arhitektuur ja fassaad. Sissepääs ulatub läbi kahe korruse klaasist fassaadina. Korterid algavad teisest korrusest ehk tänava silmapaaridest kõrgemalt. Piirdeaeda jäävad varjama hekitaimed, mis lisavad elamisele privaatsust. Keldrikorrusel ja kogu hoones on tagatud heatasemeline ventilatsioon, igal korteril oma ventilatsiooniagregaat ning kõigist tubadest on võimalik põrandakütte temperatuure reguleerida.

Muide, hoone teeb kesklinna regioonis väga eriliseks just õhk-vesi põrandaküte, kus kokkuhoid kaugküttega võrreldes on alates 25% ning gaasi hetkehindu arvestades kordades soodsam.

Juurdeveo tänav ja seda ümbritsev on äsja renoveeritud, korterelamust üle tee asub suur laste mänguväljak ja pisike kodupood. Spordisõprade jaoks on Juurdeveo 8 samuti magus koht, kus elada – Järve metsa või kergliiklusradadeni on veidi üle kilomeetri. Kilomeetri raadiuses on palju koole ja lasteaedu.

Uuri pakkumise kohta kinnisvaraportaalist Kinnisvara24.

Pirnipuu Kodu – ideaalne lastega peredele

Muuga aedlinnas asuv Pirnipuu Kodu uusarendus oma vaikse ja turvalise piirkonnaga on ideaalne koht noortele lastega peredele. Muuga Aedlinn on ühelt poolt ülilähedal pealinnale, kuid samas säilitanud maakohale omase idüllilisuse.

Igal korteril on läbimõeldud planeering, kaks parkimiskohta (millest üks on varikatusega), oma terrass ja saun. Mõnus terrass asub kodu esimesel korrusel, rõdu aga teisel korrusel. Boksi netopind on 101,1 m² ning elamispind sellest 95,9 m². Kodud on energiasäästliku A-energiaklassiga.

Kodude hinnas sisaldub siseviimistlus (põrandal parkett, spoonitud siseuksed, saun valmiskujul, kaminavalmidus – korsten paigaldatud, plaaditud san-ruumid jne), haljastatud krunt ja piirdeaed, 3x pakettaknad, elekter 3x20A, õhk-vesi tüüpi põrandaküte mõlemal korrusel, soojustagastusega sundventilatsioon.

Majaesine sissesõidutee ja parkimiskohad (jagatud kasutuskorraga) on sillutatud tänavakiviga, kiviseinad on krohvitud ja värvitud.

Pirnipuu Kodude lähedal asuvad ka lasteaiad, koolid, kauplused ja mänguplatsid. See on suurepärane ja rahulik keskkond elamiseks.

Uuri pakkumise kohta kinnisvaraportaalist Kinnisvara24.

Kasesalu Kodu – idülliline elukoht Tartu külje all

Kui sinu pere otsib uut ja avaramat tõeliselt lapsesõbralikku elukohta, siis Kasesalu Kodud on just teie jaoks!

Kahes 2023. aasta suvel Tartu lähistel Kõrvekülas valmivas ridaelamus on kokku 14 avarat ja ainulaadset neljatoalist kodu. Bokside suurused jäävad vahemiku 87,2 ja 106,9 m². Iga boksi juurde kuulub oma õueala ja terrass, kus saavad lapsed turvaliselt mängida ning kus on tore perega koos värskes õhus aega veeta. Terrassile pääseb mugavalt nii elutoast kui ka otse saunast. Elamule annavad iseloomu magamistubade üle kolme meetri kõrged kaldlaed.

Mõnusa toasooja tagab õhk-vesikütte baasil vesipõrandaküte ning hea sisekliima loob korteripõhise soojustagastusega ventilatsiooniagregaat. Lisaks toodavad katusel olevad päikesepaneelid osa vajaminevast elektrienergiast. Kuumade suvepäevade tarvis on majja projekteeritud ka jahutusevalmidus.

Iga boksi juurde kuulub kaks parkimiskohta.

Suurema privaatsuse tagamiseks ümbritsetakse ridaelamute hoov kõigist külgedest aiaga. Elamute hoovialal on ka mõnus mänguala, kus lapsed saavad uusi sõprussuhteid luua.

Kõrveküla on ideaalne neile, kes soovivad elada Tartu lähedal (väga hea transpordiühendus linnaga), kuid samas tunda igapäevaselt rõõmu värskest õhust ja aktiivsest liikumisest. Sealsed asfaltkattega kõnniteed on värskelt valminud.

Suveperioodil saab aega veeta Kõrveküla paisjärve kaldal asuval suplus- ja puhkealal. Kõrvekülas on olemas lasteaed ning eelmisel aastal renoveeritud ja kaasaaegse juurdeehituse saanud põhikool. Lisaks on Kõrvekülas ka oma muusikakool ja spordihall, kus on erinevad võimalused huvitegevuseks.

Uuri pakkumise kohta kinnisvaraportaalist Kinnisvara24.