Ussikeeled

Foto: kollaaž
Suhted
24. september 2022, 09:30

„USSIKEELED“ | PAKS JA ARMASTAB END? Jah, see on ainus tee rahuldust pakkuva elu juurde. Kaalulangus tuleb ka (kui vaja)

Täna räägime taas kehapositiivsusest ja sellega seotud legendidest. Kas tõesti on see ettekääne end lõdvaks lasta, süüa igasugu lollust sisse ja lasta kehakaalul kontrollimatult suureneda?

Meie väidame, et otse vastupidi. Selleks, et sa saaksid üldse hakata oma kaalu alandama, pead sa selle esmalt ära unustama, rahu tegema ja omaks võtma. Sa pead õppima end armastama sellisena, nagu sa oled. SEE aga ei tähenda, et sa ei võiks teha oma elus tervislikke valikuid!

Kõige tervislikum vahend on enese armastamine sellisena, nagu oled loodud. Leidmine, mis töötab sinu jaoks ja mitte matta oma emotsioone teiste asjadega. Söömine iseenda rõõmuks, mitte valu vaigistamiseks. Nii paljud kehapositiivsuse enda jaoks avastanud inimesed on jaganud, kuidas alles enda kehaga leppides suutsid nad alandada kaalu, mis tundus varem nii võimatuna. See õnnestus siis, kui see neile enam eluülesanne polnud.

Tervis tuleb tasakaalust keha ja vaimu vahel. Kui sa vihkad oma keha ja kaalu, täidab see su vaimu valuga. Ära tee endale haiget. Armasta end – juba täna!

Kirjuta meile ka: [email protected].