Stockmanni moesõu

Video: Erki Pärnaku
Inimesed
16. september 2022, 14:04

ÕL VIDEO JA SUUR GALERII | Kehahäbistamine on hooaja suurim antitrend! Moeekspert: „Inimesed, kui keegi pole teie arvamust küsinud, siis ärge haukuge!“

„Kui sa pole oma kehaga rahul, siis tuleb minna ja liigutada ennast. Mitte keegi teine ei saa näpuga näidata, et ole nii või naa,“ põrutab stilist Zenja Fokin. „Rahuolu iseendaga on kõige olulisem,“ rõhutab moemees. Õhtulehe videos toovad Eesti mainekamad moeeksperdid välja selle hooaja suurimad antitrendid ning arutlevad, kuidas majanduslikult keerulistel aegadel siiski moekaks jääda.

15. septembril toimus Stockmannis sügishooaja algust tähistav moesõu, mis meelitas kohale kodumaise moemaailma koorekihi. Esitlusele tulid parimad palad kaubanduskeskuse valikust, mis olid kureeritud ja kokku pandud stilistide ja disainerite Karolin Kuusiku ja Liisi Eesmaa poolt.

Paljud meist jälgivad ja imetlevad moelavadel toimuvat suure huvi ja kirega, ent ei saa endale kahjuks kõrgmoe soetamist lubada. Leidlikud moehuvilised pole aga nõus nii kergelt alla vanduma ja püüavad otsida võimalusi, et isegi minimaalse eelarvega ülimalt šikilt riietuda.

Eesti moeekspertide arvates ei sõltu moetunnetus hindadest, vaid eelkõige inimese tahtmisest ja motivatsioonist. Seega igaüks saab mingit lahedat outfit’i välja mõelda, kui vaid natukenegi fantaasiat kasutab!

Vaata videot ja galeriid!

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99