Suhted

Kas aseksuaalsus on õnn või õnnetus?

Feminist Nika Kalantar: „Soovitus oma aseksuaalsust ravida solvab mind. See meenutab aegu, mil naine pandi hullumajja, sest ta luges liiga palju.“ (3)

LISA KOMMENTAAR

Jah11. september 2022, 15:02
Soovitada ju võib ,aga täiskasvanud inimene ikkagi otsustab ise, mida ta teiste soovitustega teeb. Kui kellegi soovituse peale inimene aga solvub, siis tekib küsimus, et kas inimene on ikka täiskasvanud või on tegemist murdeeagi, mis veniniud pikemaks kui tavaliselt. Solvumine on haigus, mis on murdeealistele omane, kuis mis täiskasvanu puhul vajab abi ja ravi. Ole mis seksuaalsuses tahes, oled täiskasvanud, nagu murdeealine solvumine ei ole enam eakohane.
Nupp9. september 2022, 19:49
Solvumise tunne on kindlasti midagi mida võib psühholoogiga arutada ja lapsepõlve traumade kapist otsida. Vähemalt meil vaimsuse kallakuga seltsingutes uuritakse tunnet endas, mitte ei püüta avalikku arvamust survestada, et mitte solvumist tunda.
Kapp9. september 2022, 18:42
Keegi selgitaks mulle,mis valu on oma suundumust avalikkusele ja perele kuulutada? Ise olen oma orientatsiooniga rahul,leidnud mõttekaaslased,kes on täiesti tundmatud mu hetero sõpradele ja mu perele. Ma ei kavatse kellegile aru anda mida ma omal vabal ajal voodis või voodi ees teen ja kellega.elan samasoolisega suhtes ja muu maailma jaoks oleme korterikaaslased ja sõbrad,siiani pole kogenud mingit halba suhtumist ega ka orientatsioon ei põhjusta unehäireid.