IMEDE SÜND: Ellenit on juba jõudnud hämmastada teletööga kaasas käiv ime. See, kui palju võib lugu montaažis tänu õigetele rõhuasetustele muutuda!

Foto: TV3
Inimesed
7. september 2022, 08:07

Tõnu Kilgase tütar Ellen alustas telekarjääri: „Kuigi pean end pigem teatrilapseks, ei värise mul ka kaamera ees lõug, jalg ega käsi!“ (5)

„Avaliku esinejana pole mul vahet, kas mind näeb hetkel vaid kaamera ja viis inimest selle taga või tuhat inimest saalis,“ kinnitab üleeile „Abikäe“ saatejuhina teledebüüdi teinud Ellen Kilgas.

Aegade jooksul on Ellen (34) end mitmekülgse naisena erinevatel aladel proovile pannud. Ülikoolis rekreatsioonikorraldust õppinud naine on tegutsenud suures meediaettevõttes välireklaamide alal, mänginud reklaamides, teatrietendustes, seriaalides-filmides, olnud suure kinnisvarafirma juhiabi, teinud müügitööd, juhtinud projekte ja tegutsenud lasteaias liikumisõpetajana. Suurte auditooriumide ees on ta esinenud ka fitnessiga seotud üritustel. Nüüd saab Ellen oma CV-sse julgelt veel ühe ala lisada.

Kuigi Ellen peab end tänu baleriinist emale Tatjana Järvile ja näitlejast isale Tõnu Kilgasele pigem teatrilapseks, polnud talle juba lapsena Gonsiori tänava telemaja tundmatu koht.

Edasi lugemiseks: