EI ARENE KORRALIKULT: Tubulaarsed või torukujulised rinnad on kaasasündinud kõrvalekalde tagajärg, mis võib esineda nii meestel kui naistel ühel või mõlemal rinnal. Puberteedieas on rindade areng pidurdunud ning need ei arene normaalselt ja täielikult.

Foto: Vida Press
Uudised
4. september 2022, 10:00

RIND EI ARENE! Neiu ahastab: „Mees ütles, et ma ei eruta teda enam, kuna mul ei ole ideaalset büsti!“ (4)

„Ma juba teismeeas, umbes 13-14aastaselt, võrdlesin oma rinda teiste omadega. Mõned tüdrukud olid juba välja kasvanud ja neil oli ees juba nagu korralik naiserind. Paljudel polnud üldse mitte midagi. Nii mõtlesin ka mina, et mis mul viga peaks olema ja et küll vanemaks saades tuleb minul ka ilus büst,“ räägib 20aastane neiu, kes on olnud kimpus tubulaarsete ehk koonusekujuliste rindadega. Kas kurja juur võib tõesti olla push-up rinnahoidja?

Nele (nimi muudetud) räägib, et aja möödudes ei muutunud tema rind mitte grammigi. „Minu rind oli ikka samasugune nagu lapsel. Veel 16-17aastaselt mõtlesin, et ju ta siis kasvab. Ema ka lohutas, et ma olen ju alles nii nooruke ning küll kõik loksub paika täiskasvanuna või kui lapsed tulevad,“ meenutab noor naine.

Edasi lugemiseks: