Monica ja tema kolmeaastane tütar.

Foto: Erakogu
Suhted
27. august 2022, 09:30

„USSIKEELED“ | SÜLITAMINE, PRÜGIGA LOOPIMINE JA EBAKOHASED KÜSIMUSED: kuula, millises hirmus peab elama eestlanna, kellel on mustanahaline mees ja laps

Tegelikult on asi märksa karmim – elu tumedanahalise partneri ja keskmisest tõmmuma lapsukesega on Eestis endiselt nagu igapäevane lahingusse minek. Meil on külas tallinlanna Monica, kes jagab ehmatavaid lugusid argielust.

Monica on olnud kaheksa aastat suhtes Ameerikast pärit tantsutreeneriga, kes on Eestis juba 14 aastat elanud. Kolm aastat tagasi sündis paarile ka väga oodatud esimene laps.

Kahjuks ei saa Monica rahuliku südamega Tallinna tänavatel oma lapse ja elukaaslasega jalutada, kartmata rünnakut. „Kui olin rase, siis üks inimene viskas mulle prügi näkku, kui me elukaaslasega koos poodi läksime,“ nendib ta.

Ka küsimused nagu „Kas seks on siis nii hea?“, mida suvalised inimesed tänaval küsima tulevad, on veel kergemate killast. Raskem juhtum on see, kui tullakse last füüsiliselt ähvardama, süljatakse või räusatakse sõnadega, mis kuuluvad eriti riivatud fantaasiaga täiskasvanute maailma.

Vaid sellest suvest oli Monical rääkida kolm lugu rünnakutest, mida ta Tallinna tänavatel lapsega koos olles kogema pidi.

Kuula saadet!

Kirjuta meile ka: [email protected].