Lugejakiri

Lugejakiri | Oleksid sa valmis võtma laenu, et rahastada ostu kaaslase lapsele?! (6)

LISA KOMMENTAAR

Lihtne õpetus.31. august 2022, 14:29
Voodid ei ole nii hirm kallid,et nende ostmiseks võtta laenu.Käite kahekesi tööl ja kaks last,kokku.Hoidke kokku raha ja ostke siis voodid.Ei ole vaja laenata,see pole ju mingi kergem variant.Ja ei juhtu teie tupsu nunnudega seal diivanil magades selle ajaga midagi halba.Lapse uni on sügav,ei ta põe selle vinge voodi pärast.Pole vaja elada üle oma võimete.
Urrr30. august 2022, 16:56
Jälle see kärgperendus. Hoidke mehed ja naised kaugele nendest kel lapsed olemas ja suhet soovivad. Sellest tuleb ainult jama..... Leidke korralik kaaslane kellel lapsi ei ole.....
Ta30. august 2022, 08:25
On laps. Issand kuidas saab hästi elada kui mõtled kas osta voodit või mitte? Saan aru kui mõtled mingit tilulilu aga see on tarbeese. Mina ei mõista seda sest kõik lapsed on võrdsed. Olen kasvand ka nn mõtetega kas ikka on seda kulutust minule vaja ja 40 aastat hiljem teeb see mõte mulle haiget.
Sinu minu meie roosinupukesed30. august 2022, 04:38
Õnnelikus Kärgperes koheldakse mugulaid siiski võrdselt.leian et on pisut ebaõiglane ainult 1 lapsele voodi osta.eriti veel siis kui maksta aidatakse.järelmakse saab suhteliselt väikese kuumaksega.
Rändaja29. august 2022, 23:16
Kohe tuleb riskida suhtega, sest hiljem, kui mees ei maksa, on suhe niikuinii lörris.
kiki29. august 2022, 20:35
Esiteks see, et mees tahab, et pank ei näeks mehe arvel laene, pole mingi põhjendus- miks siis sinu arvel võib. Sa võid ju ka tahta laenu võtta vms. Teiseks kärgperena oleks hea kui mehe arvelt läheks lapsele tehtud kulutused, mine tea, mis võib kunagi juhtuda, siis on hulka lihtsam mehe poolset panustamist tõendada.