Ussikeeled

Foto: Kollaaž
Suhted
20. august 2022, 09:30

„USSIKEELED“ | KÜTA AGA, SANNA! Soome peaministri peol tahaks isegi olla, hukkamõistu väärivad vaid rumalad sõbrad, kes erapilte hoida ei oska (20)

„Ussikeelte“ neljapäeva õhtul salvestatud saade küll ei sisalda viimaseid Sanna Marini peokaadreid, kuid ka neid näinuna meie arvamus jääb vankumatuks: kaasajal on ka kõrgetel ametikandjatel õigus eraelule, pidada pidu ja tantsida nii nagu keegi näe.

Tundukse, nagu oleks Sanna Marini mainega midagi lahti vaid Soomes, mujal maailmas on ta pigem saanud kiita: ometigi asine noor peaminister, kes ei pelga elada ja seda välja näidata. Ikkagi inimene, mitte kummipall, kes veereb sinna, kuhu keegi teine lükkab.

Küll aga saab Sanna loost õppida ühe asja: sotsiaalmeedia hammustab lohakal käitlemisel sabast.

On olukordi ja inimesi, kellega/kellest pilti ei tehta. Iga asja ei pea torkama kuskile võrku, stooriks, snäpiks või millekski muuks. Sulle võib tunduda, et ah kes seda ikka näeb – kuid ikka näeb küll.

Tänaseks on selgunud, et ka Marini videot jagati tema sõbra kinnisel sotsmeedia kontol alla 100 inimesega, kelle seas aga leidus lekitaja. Ja nüüd saab kogu maailm „muuvida nagu Marin“.

Privaatsus on kuldaväärt asi, seda ei tohi ise ära rikkuda.

Kirjuta meile: [email protected]!