Victoria ja David Beckham koos oma vanima poja Brooklyniga 2019. aastal.

Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
6. august 2022, 12:00

KÜLM SÕDA: Victoria Beckham ei talu oma miniat silmaotsaski! (4)

New York Posti andmeil on Victoria Beckhami ja tema pojanaise vahel valla pääsenud külm sõda. Moekunstnik ei taluvat miniat silmaotsaski.

Victoria ja vutiäss David Beckhami kolmest pojast vanim Brooklyn Beckham (23) abiellus aprillis endast neli aastat vanema näitleja Nicola Peltziga. Pulmapidu läks maksma 3,5 miljonit dollarit. Arve tasusid pruudi vanemad - neiu isa on miljardär Nelson Peltz.

New York Posti andmeil podises juba enne pulmi ämma ja minia vahel tüli. „Nad ei talu teineteist ja ei räägi teineteisega. Pulmaeelne aeg oli kohutav!“

Brooklyn Beckham ja Nicola Peltz Beckham 2022. aasta mais Met Galal.

Foto: Reuters/Scanpix

Ehkki algul sahistati, et Nicola kannab pulmas oma ämma Victoria loodud kleiti, polevat see algusest peale reaalne olnud. Nicola polevat tahtnud, et Victoria pulmade korraldamisesse oma nina pistaks, ega andnud tulevasele ämmale toimuva kohta üldse infot. „Suhtlus oli minimaalne,“ ütleb lehe allikas. Peltz lasi end paari panna Valentino moemaja rüüs.

Beckhamid kinkisid Brooklynile pulmakingiks maja, aga ämma-minia tüli annab tunda ka Victoria suhetes pojaga. „Nad pole temaga viimastel kuudel eriti rääkinudki.“