Foto: Andrea Piacquadio / Pexels
Suhted
15. juuli 2022, 11:15

JAH, SA VÄÄRID SUVESUHET! Kuidas leida puhkuseromanss, seda täiel rinnal nautida ja kaitsta oma südant purunemise eest (1)

Kestvad valged ööd panevad janunema millegi ägeda ja seksika järele. Kuum suveromanss ei pea jääma vaid filmiekraanile – see võib juhtuda ka sinuga. Kuid - kas tead, kuidas sellest terve nahaga (loe: südamega) välja tulla? Meie oskame aidata!

„Ta oli täispakett – lõbus, nutikas ja rahulik. Ma ei uskunud, et niisuguseid inimesi üldse olemas on.“ rääkis naine Refinery29'le oma suvise romantika kohta.

„Suvesuhted võivad olla suurepärased ja õpetada sulle palju enda kohta. Sageli leiad end tegevustes või kohtades, kus tunned end muretult. Sul pole ühtegi kohustust. Sul on ka vähem ootusi ja survet. Asjad arenevad kiiresti ja lihtsalt. Jama on aga selles, kui suvepartner sulle päriselt meeldima hakkab,“ lisas ta.

Teadagi, näitavad ju ka erinevad uuringud, et suvel seksivad inimesed rohkem. Samuti käiakse ka erinevatel kohtingutel rohkem kui muidu ja kuigi on suvel kindlasti võimalik kohtuda oma eluarmastusega, ajab vahel asja ära ka üks kiire üheöösuhe või mitte nii tõsiste kohtingute jada.

Kuidas siis leida suvesuhe? Ja kuidas tegelikult veenduda, et see on vaid suvel?

Edasi lugemiseks: