Mai Brit Vardja

Foto: Erakogu
Eneseareng
9. juuli 2022, 12:56

NAISTE MENTOR | Mai Brit Vardja: miks mul endiselt ei ole päris oma kodu, miks ma olen vallaline, miks, miks, miks... Õpi end armastama, siis saad teada!

Minu elu viimased 10 aastat on olnud pööraselt muutlikud, seiklusterohked, reisides ja elades kohtades Argentiinast Kambodžani. Spirituaalseid praktikaid olen õppinud rohkem kui kahel käel jõuab ära lugeda, minu finantsid on lainetanud surfaritele meelepärasel viisil ja sama ka mu kehakaaluga. Olen enamuse ajast olnud üksik hunt ja kodusid olen vahetanud nende aastate jooksul vähemalt viis korda. Kuidas kõikide nende muutuste keskel olen endas siiski rahusopis ja usaldan, et elu kannab mind täpselt sinna, kuhu päriselt vaja. Ja et sügaval sisimas tean, et kõik juhtub minu kõrgeimaks hüvanguks?

Olen mõistnud läbi kogemuse, et väga oluline on end armastada igal võimalikul viisil. Olen seda suutnud läbi igapäevase praktika, kus tunnen ühendust enda hingega, maandust enda kehas ja väestavat kohalolu. Mis iganes elu mu teele ei tooks, on igal hommikul mind toetamas kas jooga, tants, jooksmine, kõndimine ja suvisel ajal lisaks ujumine. Jooksmise vahepeal vahetevahel mõnus marjade nosimine.

Edasi lugemiseks: