Vennad Juhan ja Jaagup Kreem tunnevad teineteist läbi-lõhki. Üks ühine omadus on neil see, et mõlemad on perekesksed.Foto: Stanislav Moškov
Inimesed
18. juuli 2022, 11:33

Parimad sõbrad! Jaagup Kreemile on tema vanem vend Juhan alati eeskujuks olnud: meil mõlemal on süda õiges kohas, siirus on meile emapiimaga kaasa tulnud (1)

Rokkansambli Terminaator asutaja ja vedaja Jaagup Kreem annab esinedes endast kõik, kogu lava on kirge ja energiat täis. Vend Juhan on ajaloodoktor, kes on uurinud põhjalikult Liivimaad 16. sajandil, ja ta jutt on nii sütitav, et mine või ajalugu õppima!

Rokkmuusik Jaagup Kreem (49): „Mu vend Juhan läheb teemadesse süvitsi sisse. Erinevalt minust, kes ma olen kohati väga pealiskaudne ja nii hüplev, et ei suuda väga keskenduda ega millessegi lõpuni süüvida. Mu hobide nimekiri on lõputu — lumelauasõit, mootorratas, sukeldumine —, aga ma ei ole üheski neist lõpuni hea.

Vennaga on täpselt vastupidi. Pole ime, et ta arhiivis töötab! Juhan ütleb, et tema ka ei suutvat alati ainult 16. sajandisse süveneda, vahel põikab 15ndasse. Tema sõnul on see hüplemine!“

Loe edasi, mida arvab vanem vend Juhan sellest, kust tuleb Jaagupi lavaenergia.

Edasi lugemiseks: