Lugejakiri

Lugejakiri | Pühad koos sugulastega: sisse vajub seltskond, kes nõuab süüa, juua ja teenindamist (6)

LISA KOMMENTAAR

Jaanilill21. juuni 2022, 20:31
Meie suguselts saab ka igal jaanipäeval kokku, aga oleme korraldanud nii, et kõik võtavad midagi kaasa. Joogid igaüks enda maitse järgi ja toitu just niipalju kui suur kellegi isu on. Tavaliselt me ikka enne suhtleme ja uurime üksteise käest, mida keegi on plaaninud kaasa võtta, et menüü liiga ühekülgne ei oleks.
kork maha21. juuni 2022, 17:35
Kõige targem on külalised kohe uksel täis joota.
Suvitaja21. juuni 2022, 14:39
Nii kahju, et inimesed ei suuda rääkida ja kokkuulepida asju. Nii palju ebamugavusi on!!! Olen ise ka hädas olnud nendega,kes mitte midagi kaasa ei too ja lauda istuvad. Üks tuttav oli, kes suutis toidu ostmist juhtida. Tema ostis õhtuks vajaliku, temale maksid kõik. Kes muud kaasa tõi, siis ise maksis. Aga tühjade kätega tüüpe jagub ja mõni teeb seda aastate kaupa! Aga muud äärmused on ka. Kõike raskem oli mul ühe elukaaslasega, kes jälle ostis külla alati mitu kotti toitu ja nö tegi välja. Tundus, et see käis meie enda järgmise nädala raha arvelt.
Kohe eos21. juuni 2022, 07:55
Tuleb kallitele sugulastele näkku ära öelda, et kui tulete, võtke seda ja teist kaasa, teenindamine ärajagada jm! Et ei oleks teisiti mõtlemist! Kui ei sobi-head aega! Karta, et solvutakse.. solvugu!!
mina ootan jaanipidu!20. juuni 2022, 23:54
sõidan linnast maale muru on niidetud šašlõkiahi tossab lasen õunapuu vilusse selili ja mõtlen küll on maal ilus elada!
Muidugi21. juuni 2022, 08:02
Ja unistamise ajal soovid, et kallis sugulane reserveeriks sulle maitsva kokteili(jääga) sinna otse õunapuu alla?! Sellepeale ma näitaks sulle väravat..