TRIINUGA PARGIS: Tarvot võib perelemmiku Triinuga tihti Tallinnas Tondi Selveri taga pargis jalutamas näha. 6,5aastane koerake hoolitseb pidevalt selle eest, et peremees liikumist ei unustaks.

Foto: Erki Pärnaku
Inimesed
8. juuni 2022, 06:17

Tarvo Krall sai viinakuradist võitu: „Silm särab napsita palju rohkem!“

„Eluparabooli nool on suunatud selgelt ülespoole,“ kinnitab näitleja Tarvo Krall. Võitlused ülekaalu ja viinakuradiga on jäänud seljataha ning juulis toob mees lavale menutüki „Vihmameister“.

Vabakutselise elu tähendab vahel ka nukraid hetki – eriti siis, kui ettevõtmiste kalender märkmetest tühjaks jääb. Dramaatilisim aeg leidis mehe üles veel suhteliselt hiljuti, kui koroonapandeemia tõttu kõik esinemised riiklikult maha kriipsutati.

„Kuna motivatsioon puudus, hakkasin tervist rikkuma,“ tunnistab Tarvo. „Mis siin salata, asusin klaasi tõstma.“

Kui teised pereliikmed läksid Zoomi elik kooli, hakkas igav. Päevast päeva telerist ametnike sõnavõtte kuulates tekkis negatiivsetest sõnumitest totaalne üleküllus. Selle asemel, et uusi nakatunute numbreid pähe õppida, oli lihtsam end hädakisast välja lülitada ja hoopis õllepudel avada. Et külalisi tuli vältida, ei jäänud muud üle kui üksinda argimurede unustamise pidu pidada.

Edasi lugemiseks: