ÜHINE HOBI VIIS KOOSTÖÖNI: Aveli (all) kui Oksana (üleval) avasid oma postitantsustuudio ajal, mil Aveli oli kaheksandat kuud lapseootel. Perekonna suurenemine unistuse täide viimist pausile ei pannud – andis vaid indu juurde. Oksanagi peres on sirgumas neli last.

Foto: Maria Kilk
Inimesed
21. mai 2022, 14:27

FOTOD | Kaks särtsakat kooliõpetajat lõid postitantsustuudio: oma keha häbeneda ei tasu, sageli saavad just kurvikamad naised suurima eduelamuse (1)

Oksana (41) ja Aveli (28) on kaks tarmukat ja särtsaka loomuga Võrumaa kooliõpetajat, kes hiljaaegu ühendasid jõud, et teha reaalsuseks unistus päris enda postitantsustuudiost. „Kui stuudio avasime, olin ma kaheksandat kuud lapseootel,“ räägib Aveli ja lisab, et kodus on teda ootamas vaid ühe kuu vanune beebi. Kui sageli arvatakse, et perelisa sündimine paneb suuremad karjäärialased unistused ja ambitsioonid mõneks ajaks pausile, siis Oksana ja Aveli tõestavad vastupidist.

Postitants on spordialana saanud üha populaarsemaks. Kui veel kümne aasta eest seostati seda peamiselt striptiisiga, siis praegu on sellised stereotüüpsed arvamused hääbumas. Postitantsuga seotud väärarusaamadega tuleb vahel siiski silmitsi seista – neist aga naised end heidutada ei lase.

Edasi lugemiseks: