Mees ja tema pintsak. Millise riietusesemega jääks Riho Terras Strasbourgis peene klubi ukse taha?

Foto: Kollaaž (Twitter.com/rihoterras, Rauno Volmar / Ekspress Meedia, Vida Press)
Ilu ja mood
13. mai 2022, 09:00

RIHO TERRASE PINTSAKUTE ANALÜÜS | Kas tõesti jääb sellise bleiseriga Strasbourgis peene klubi ukse taha? Õhtulehe moepolitsei hindab laiemalt! (2)

Eestis pole ammu ühegi avaliku elu tegelase, liiati veel poliitiku, rõivaese tekitanud sellist skandaali. Õli valab tulle asjaolu, et seekord ei keerle karussell mõne naise liiga kalli käekoti või soengu sobivuse üle – pahanduse keskmes on üks asine, tugev ja mehine… pintsak, mis kuulub kaitseväe endisele juhile ja nüüdsele eurosaadikule Riho Terrasele. Mis riideese see on ja miks Prantsuse ööklubile see ei sobinud?

Riho Terras pole tahtnud juhtunut palju seletada, selle töö on enda peale võtnud pigem tema tolleõhtune kaaslane Jaak Madison. Kes veel ei tea: härrasmeestel tekkis dispuut ühe ööklubi ukse peal, millele väidetavalt olla järgnenud rassistlikud solvangud ning vähemalt üks neist väänati maha ja viidi politseibussi.

Madison on öelnud ERRile, et probleemi põhjustes Terrase riietus, täpsemalt Baieri stiilis pintsak, mida ta ei tahtnud jätta garderoobi. Ja siit hakkas kerima küsimus: mis jakike see siis on, et selliseid kirgi kütab? Kas tegemist on millegi sellisega, mis peenesse lokaali ei sobi? Või ikkagi sobib?

Edasi lugemiseks: