Inimesed

GRILLIÕHTUST SAI ÕUDUSUNENÄGU: „Leek tuli otse minu peale. Ärkasin haiglas ligi kuu hiljem, mu kehapinnast oli põlenud 40%.“ (4)

LISA KOMMENTAAR

läbiloetust14. mai 2022, 14:38
Hea tujuparandav artikkel küll, aga „Kust me võtame arusaama, et armid ei ole ilusad?"---liiga eufooriline ja tuletab meelde kolmesajakiloseid mammisid Ameerikas: kes ütles, et rasvapolster ei ole ilus? Maarel pole häda midagi ja plusspunktid positiivsuse eest, paljudel seda pole..ega tule...Iseloomufaktoritest tulenevalt.
Väga inspireeriv lugemine14. mai 2022, 13:26
Julgelt edasi! Ainult neist istandustest peab kaugemale hoidma, liiga palju mürke kasutatakse. Kogemusnõustajana oled hindamatu. Koolides oleks sinu esinemistest palju kasu, et mõned vigisevad, mitte millestki "stressis" noored mõistusele raputada.
Tubli14. mai 2022, 10:13
Maare oled ise samuti eeskujuks paljudele! Õnne ja tervist sulle! :)
Ma ei näe17. mai 2022, 14:51
mingeid arme ta näol, vähemalt ei kahanda need enam looduse poolt antud ilu. Oled tubli, et kõigest sellest läbi tulid. Kõige raskem ongi teha kannapööre ja leida jõudu end välja murda mugavustsoonist, st. sõita ära, muuta elukohta, teha midagi, mis sind üles raputab. Seda julgust kogun ja mõtet veeretan minagi juba pikka aega, aga ikka on midagi takistuseks. Soovin Maarele palju kauneid, armastust täis aastaid!!