Suhted

„USSIKEELED“ | „Ma, raisk, võin kõik kaotada, aga sulle maksan kätte!“ Miks muutub armastus vahel mürgiseks vihkamiseks? (5)

LISA KOMMENTAAR

Arno Jaago16. mai 2022, 07:51
Inimesed peavad tunnistama, et suur osa kooselusid on siiski sündinud ihast mitte armastusest. Üpris kindel, et see nii on, on see kui sellised suhted sünnivad alkoholi mõju all, sest inimestes aktiivne valehäbi kaine peaga selliseid suhteid tekitada on üldlevinud tedents, kuna tavaline psühhotroopsete substansside sõltuvuses inimene valehäbi käes kannatab. Jah isegi lihtne kohvi, sigaret, alkoholi tarvitamis harjumus ja kõik muud psühhotroobid seda põhjustavad. Loomulikult keegi oma selliseid harjumusi sõltuvuseks ei pea, aga ilma nendeta ka ei suuda elada. Suhtes on siiski olulisel kohal seeKasOmavahelRäägitakseJaHoolitakseTegelikultKa
Arno Jaago16. mai 2022, 08:09
Kui levinud on see harjumus, et julgust ammutatakse alkoholist ja kõigist muudest erinevatest psühhotroopsetest kokteilidest. Asi on nimelt selles, et siis hakataksegi end vaid nende ainete mõju all normaalselt tundma ja väljaspool neid aineid tuntakse end paljudes olukordades üsna ebamugavalt, see on ka põhjus miks selline tee valitakse, sest samasuguselt end hästi ja mugavalt saab end tunda ka kõigist sellistest psühhotroopsete substansside mõjust täielikult väljudes, mis on pikem tee. Ehk siis loobudes täielikult kõigist psühhotroopsetest substanssidest, ka kohvist, colast, energia jookidestJaMuudestTaolistestSodistNingVäljaKasvadesSaabinimeneTaastadaOmaLoomulikkuseNaturaalselViisilMilleksKulubMitmeidKuidPuhtanaOllesSeeOnAvalikSaladusMillestPeavoolKahjuksEiRäägiKesSoovibRohkemInformatsiooniTemaVõtkuMinugaÜhendustFacebookiMessengeriVõiGmailiKauduNimedSamasJärjekorrasVäikeseTähegaJaKokkuKirjutatudSiisÄttJaGmailLõppuNaguikka
Arno Jaago16. mai 2022, 08:21
Kui levinud on see harjumus, et julgust ammutatakse alkoholist ja kõigist muudest erinevatest psühhotroopsetest kokteilidest. Asi on nimelt selles, et siis hakataksegi end vaid nende ainete mõju all normaalselt tundma ja väljaspool neid aineid tuntakse end paljudes olukordades üsna ebamugavalt, see on ka põhjus miks selline tee valitakse, sest samasuguselt end hästi ja mugavalt saab end tunda ka kõigist sellistest psühhotroopsete substansside mõjust täielikult väljudes, mis on pikem tee.
Arno Jaago16. mai 2022, 08:26
Ehk siis loobudes täielikult kõigist psühhotroopsetest substanssidest, ka kohvist, colast, energia jookidest ja Muudest Taolistest Sodist Ning Välja Kasvades Saab inimene Taastada Oma Loomulikkuse Naturaalsel Viisil Milleks Kulub Mitmeid Kuid Puhtana Olles See On Avalik Saladus Millest Peavool Kahjuks Ei Räägi Kes Soovib Rohkem Informatsiooni Tema Võtku Minuga Ühendust Facebooki Messengeri Või Gmaili Kaudu Nimed Samas Järjekorras Väikese Tähega Ja Kokku Kirjutatud Siis Ätt Ja Gmail Lõppu Nagui kka.Asi on selles, et sõltlasena olles tunnebki inimene end loomulikult nendes sõltuvustes.
munk (μοναχός)10. mai 2022, 10:11
- Mis sa nüüd, üks inimene ei jaksagi kakelda. - Aga äkki oli neid mitu...