Foto: pexels
Õhtulehe horoskoobid
31. juuli 2022, 19:19

AUGUSTI TÄHEKAART | Pane tähele! 12. augusti täiskuu toob esile ootamatud muudatused, impulsiivsuse, vabadusiha, jonnakuse, iseteadlikkuse

Ükski kiitus ei ole praegu liiast, eriti kui kiidad avalikult oma kallist kaasat, sõpra või koostööpartnerit. Kui pilk on pidevalt pööratud ette või selja taha, vaata korraks oma kõrvale. Kes on see, kes on kogu aeg sinu kõrval olnud, ükskõik kuhu tee sind ka viinud on? Tunnusta teda ja lase endal täiel määral sellest suhtest rõõmu tunda. Kui koht sinu kõrval on tühi, siis viipa kellelegi! Nagu ringmängus – „mina otsin ja sina otsid ja igaüks leiab oma …“.

Kuu alguses edenevad mitmed ettevõtmised otsekui iseenesest. Väike liigutus ja doominokividena järgnevad sellele teised, aga 6.−8. augusti paiku lükka nii palju kui tahad, ikka on kõik nagu enne. Võib-olla on parem sel ajal puhata ja pigem millegi hingekosutavaga tegeleda. Selle käigus avastad ilmselt, et oma eesmärgi saavutamiseks on hoopis lihtsam viis.

12. augusti täiskuu toob esile veevalajaliku energia – ootamatud muudatused, impulsiivsus, vabadusiha, jonnakus, iseteadlikkus. Kergem on leida originaalseid lahendusi, aga sama kerge on hullumeelsete ideedega kaasa minna. Kui sa aga ei tegutse pelgalt trotsi ja eneseõigustuse ajel, vaid tead oma hinges täpselt, miks sa seda teed, võid saavutada midagi imelist. Tõeline pühendumine viib võimsate tulemusteni.

Edasi lugemiseks: