SA POLE KUNAGI ÜKSI: „Praegu, kui sa istud ja seda lugu loed, siis usu või mitte, aga su kõrval seisab ingel. Sinu kaitseingel, kes sind kunagi maha ei jäta,“ kõlab Lorna lohutav sõnum kõigile.

Foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock
Õhtulehe horoskoobid
4. september 2022, 18:07

Inglite sõnumeid vahendav Lorna Byrne: „Igal inimesel on kaitseingel, kes käib temast kolm sammu tagapool.“ (1)

„Inglisilmad ei meenuta inimsilmi: need on nii elavad, tulvil elu, valgust ja armastust, nagu peituks neis kogu elu olemus – nende kiirgus täidab su üleni,“ ütleb Lorna Byrne. Varases lapsepõlves poolearuliseks tembeldatud Iirimaa tüdrukust on tänaseks saanud menuraamatute autor ja meediastaar. Põhjus on lihtne: Lorna näeb kõikjal ingleid, tajub imeliste olendite puudutusi ja suhtleb nendega vabalt.

Lorna (69) sündis paljulapselisse perre. „Olime väga vaesed ja meie toidukord koosnes enamasti vaid margariini- või moosileivast. Ma ei kaevelnud kõhuvalu üle isegi siis, kui mul maohaavandid tekkisid. Teadsin südames alati, et vanemad armastasid mind, kuigi mulle langes osaks teistsugune kohtlemine. Loomult teistsuguse lapsena seati mulle juba eos madalad ootused. Kui tuppa astusin, katkesid vestlused, sest kõik eeldasid, et mina ei saa millegagi abistada või ei saa ullikesena asjadele pihta. Tundsin tihti, et asun pereelust väljaspool,“ on naine meenutanud.

Edasi lugemiseks: