Foto: Aldo Luud
Inimesed
31. juuli 2022, 12:43

Sotsiaalmeedias ülipopp kaardilugeja Maily Aurora: „Minu juurde tulijate peamiseks küsimuseks on ikka armastus. Seejärel suhted ning alles siis karjäär ja tervis.“

„Me kõik sünnime maailma kindla eesmärgiga. Kuigi igaühel on see erinev, ei tohiks unustada kõige olulisemat – elu mõte on elada,“ ütleb Maily Aurora Eintrei. Sotsiaalmeediakanalites arvukalt jälgijaid kogunud naine sattus õigele teele isikliku tunnetuse pealt ning teeb soovi korral kaardilugemist ka video kujul.

Maily Aurora Eintrei (33) ehk sünninimega Maily Kaljuvald hakkas tarokaarte laduma juba varaküpse neiuna. Seda tõdemust aga, et tajub maailma teistest erinevalt, teadis ta juba lapsest saadik. «Olin umbes viieaastane. See juhtus pärast isa surma, kui hakkasin asju teistmoodi tunnetama ja nägema. Kuna olin nii väike, ei saanud ma aru, mis see kõik täpselt on.» See on täiesti tavaline, et siiamaani lähevad kodus uksed ise lahti või hakkab öösel televiisor erinevate kanalite pealt mingisuguse põhjuseta mängima. Samuti on seda ettenägelikud unenäod inimeste kohta, keda naine kohtab tavaliselt mõni päev hiljem, et tunnistada déjà-vu-hetke.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99