Lugejakiri

Lugejakiri | Ämmast tüdinenud minia: minust ei saa näpud mullas orja! (8)

LISA KOMMENTAAR

Loovisiksus23. aprill 2022, 14:35
Las ämm paneb pudeli veini aiamaale kaasa. Ikka abiks. Ideaalis võiksite koos ämmaga vaikselt tinistada ja okkad kaoksid.
Teeline25. aprill 2022, 22:00
Ämm võiks kuhugi aiamaale pudeli kvaliteetveini ja poti šašlõkki matta, siis ei jõuaks isegi silma pilgutada, kui aed oleks juba üles kaevatud.
Vanem mees.23. aprill 2022, 14:19
Mõistan seda muret. Olen olnud samas olukorras aga õnneks on või olid( olen ammu lahutatud) ämm ja äi toredad. Heinategu oli siiski igasuvine asi. Maal on hea nokitseda kui peale ei käida.
Kaja23. aprill 2022, 10:43
Peale selle tädi ei mõista, et mul on selg haige ja siis tänitab, et küll tema ikka oma noorusajal kaevas palju maad jne. Mina tegin ka noorena poole rohkem aga ikka tänitab, arvab, et mina vist ei vananegi. Õpetab palju, kuigi olen isegi aiandust õppinud.
Kaja23. aprill 2022, 10:37
Arvan, et ämm on liiga käre ja nõuab liiga palju Mul taolised suhted oma tädiga. Olen eluaeg maatööd teinud, aga ta kamandab järjest rohkem, ega mõista, et ma pole enam esimeses nooruses ja ei kannata kuumust. Igal sammul passib, et kas on ikka nii hästi tehtud, kui tema tahab. See on mul igasuguse maatöö tahtmise ära võtnud. On tunne nagu oleksi ori ja keegi kogu aeg passib, kas ikka töötan. Vahest tunnen küll, et oma päris isiklikku ja väikest maalapikest omaette olemisega sooviksin küll, kus saaksin töötada nii kuidas jõuan ja jaksu parasjagu on.
Teeline23. aprill 2022, 09:31
Aias midagi eha ei taha, aga päevitada, grillida ja veini larpida küll meeldib. Ehk teised tehku, mina tarbin. Kisub nagu joomarluse poole.
kurvastaja katuselt23. aprill 2022, 08:24
Mnjah, sihukesi on igat masti. Minu poeg keeldus n.n. äia/ämma aiamaale minemast ja labidat maasse lükkamast...Ega's abielu kaua püsinud kah..."Tütrel nüüd sellist laiskvorsti vaja!" Mis sest, et too ise ka ei käinud...
Konn23. aprill 2022, 07:03
Ära siis mine maale,las mees läheb üksinda.