Lugejakiri

Lugejakiri | Kui sul midagi ei ole, siis mine telekasse almuseid paluma (5)

LISA KOMMENTAAR

Mari21. aprill 2022, 18:23
Aitame Aafrikat,Ukrainat,kõike mis on väljaspool oma kodumaad ja inimesi.ma aitan kasvõi eestimaa joodikut viinaga.aga ei anneta igasugustele veebilehtedele.
Imelik21. aprill 2022, 09:09
Et siis ühed kerjajad on paremad kui teised?
See vist sinusugustele21. aprill 2022, 08:36
meeldib, kuidas haigekassa pomod, riigiettevõtete ametnikud, valitsuse liikmed , vallavanemad jt maksumaksja arvelt prisket noosi võtavad. Ja hurjutad siin samade ametnike tegemata töö tõttu hammasrataste vahele surutud ja hätta jäetute püüdu ellu jääda? Kas tead, kui suur on hambutute , krooniliste haigete ja palgavaeste arv? Riik on nad hüljanud, ja Sina ka?
kiki21. aprill 2022, 10:40
emotsioonid ja reaalne elu ei pruugi samad asjad olla. Olen kuulnud mitmest perekonnast, kus telesaade on teinud annetajate rahaga remondid jne. Muidugi räägitakse vaatajetele kurb lugu, osad asjad jäetakse lihtsalt rääkimata. Aga see annetajate kingitud toredus kestab väga väikest aega, uued lauanõud lähevad juba esimese viinaga puruks :( Ma ka olen üsna tihe annetaja, aga ma üritan seda teha arukalt, kus mul on võimalik ka taustast rohkem teada. Lastele ja haigetele(kes pole oma haigust ise põhjustanud) olen nõus alati annetama. Telesaadete pisarakiskujatele, aga mitte.
Arvamus21. aprill 2022, 07:23
Mul pole ka midagi.Tuleb vist telekasse võtta sammud siis saan kõik.