Suhted

„USSIKEELED“ | Me kõik oleme väärt armastust – mida aga teha, kui seda... lihtsalt ei leia? Kui kohtad hingesugulaste asemel ainult hingerüüstajaid? (9)

LISA KOMMENTAAR

aga19. aprill 2022, 08:38
Defineerige kõigepealt,mis on armastus. Järgmiseks,millisest armastusest on jutt.On see emaarmastus,kodumaaarmastus, loodusarmastus jne või armastus mehe ja naise vahel või hoopistükkis moodsa aja kõikvõimalikud uusarmastuse liigid. Väita,et kõik on teeninud ära armastuse on üdini vale, vajada nad ju võivad,aga see on hoopis teema teisest ooperist. Ei tule õige armastustunne ei suure ootamise,otsimise ega sellest lakkamatu mõtlemise peale. Ta kas tuleb või ei tule ja see tulekuaeg on üksnes tema teada.
Urrrr18. aprill 2022, 22:47
Sageli arvatakse, et "liblikate" kõhtu tekkimine uues suhtes on hea märk, kuid tegelikult on see pigem märk sellest, et sa ei tunne end kindlalt ning oled ärevil. Nii et kui sul ei teki kõhus seda kõditavat tunnet, on see märk sellest, et sinu uus suhe võib tegelikult olla tõeline. Hea paariline on keegi, kes paneb sind end rahulikult ja mugavalt tundma. Aga ikka otsitakse taga seda "liblikaid" ja nii möödubki kogu see aeg millegi "naised saunas rääkisid" asja otsimisele. Otsi parem seda kellega sul on turvaline oma elu veeta. Kes sind armastab ja keda sina armastad.
Urrr18. aprill 2022, 22:48
Kes on alati sinu kõrval kui sul on mure või kui rõõmustad siis koos temaga. Kes tahab sind lihtsalt niisama kaisutada olenemata põhjustest. Kes vaatab ja kohtleb sind kui naist....
18. aprill 2022, 16:16
Probleem on selles, et kui naine on niivõrd katki siis ta ei suuda oma hingesugulast ära tunda ja alateadlikult tõrjub teda. Kui hinges on mõrad siis alateadlikult sa tõrjud meest kuna kardad haiget saada - kardad lasta ennast armastada. Kardad näha õiges mehes oma hingesugulast. ja nii sa sellel õigel minna lasedki. Sest kaua mees ootab? Kuniks su hing terveks saab? See võib võtta kaua kaua. Ja kui mees näeb, et teda ei armastata siis raske südamega loobub sinust lõpuks ja hakkab otsima kedagi kes ei karda vastu armastada...... mõelge sellele kallid naised......
18. aprill 2022, 16:17
Muidugi kiirustada suhtega ja pereloomisega ka ei maksa. Naisena ei taha saada jälle kogeda pettumust mehe suhtes. Aga vali siis hoolega ja anna ka mehele märku, et ta asjata ei maadleks ja ei vaataks, et asjatu pingutamine kui vastu ei saa mees mitte ühtegi positiivset tagasisidet.
Kadi17. aprill 2022, 21:10
Võibolla on probleem, et inimesed ei teagi mis on armastus vaid loonud endale mingi illusiooni või oletuse sellest ja ajavad taga illusiooni. Need kes on natukenegi Psühholoogiat õppinud teavad, et enamus inimkonnast ei ole üldse võimelised armastuseks, nende aju ehitus ei võimalda tunda seda aistingut. Ja üldse kogu inimkonnast tunnevad vaid 1,3% armastust selle orginaal definitsioonis. Ülejäänud on endale loonud illusiooni mida taga ajada. reeglina on see illusioon loodud meedia abil ak. televisioon ja kirjandus just selle illusiooni tagaajamine teeb inimesed õnnetuks ,
Kadi17. aprill 2022, 21:14
Ja loob neile tunde nagu midagi oleks puudu. Enne kui meie Psühholoogiline teadus hakkas defineerima mis on armastus ja mis on õnn olid inimesed palju õnnelikumad ja olid rahul sellega mis neil elus oli. Enamus juhul abielluti võõrastega ilma, et abiellujatel oleks olnud sõna õigust ja oldi õnnelikud kuna see oli paratamatus ja puudus ettekujutus, et midagi võiks teisiti olla. See teadmine, et kõik on nii nagu peab tagas inimestele õnne isegi kui partnerite vahel puudus külgetõmme, see nähtus oli asendatud kindlustunde ja kohusetundega.
Kadi17. aprill 2022, 21:16
Nüüd kui inimestel ei ole kindlustunnet ja jalgealust ei saa ta olla ka õnnelik ja kui pidevalt ripub peakohal tunne, et kuskil on keegi kellega võiks olla õnnelikum hakkab see tunne sööma praegust rahuolu ja õnne ja lõpuks inimene lõpetapki õnnetuna ajades taga õnne mida pole olemas.
Ussikuningas16. aprill 2022, 16:07
Nüüd on nii et kuni Jaanipäevani ei sisise.