Ussikeeled

Foto: Kollaaž
Suhted
21. märts 2022, 10:32

„USSIKEELED“ | Kallis libameesõiguslane, eemalda oma punased p(r)illid ja ära lase toksilisel maskuliinsusel elu rohkem mürgitada (10)

Eelmise ülimenuka „Ussikeelte“ saate vaimus jätkame toksilise maskuliinsuse lammutamisega. Seekord räägime ohtlikust trendist, mis kahjuks endale järgijaid leiab: red pill ehk punase tableti tüüpidest, kelle arvates on maailm neile võlgu kuuleka ja kauni naise. Ja häda siis naistele, kui nemad selle muinaslooga teps mitte päri pole.

Ühtlasi tervitame kõiki pseudokonservatiive, kes näevad meis ohtu enda maskuliinsusele. Võtke meie jutust tulenenud libiidolangust kui hoiatust, et viimane aeg mõned oma fantaasiad unustada ja pärismaailma siseneda. Eemaldage oma punased p(r)illid, kohe muutub elu ilusamaks.

Mis aga puutub meesõiguslusesse, siis selles osas on ussikeeled vägagi pardal. Punapillitajate toksiline maskuliinsus on väga inimvaenulik mõtteviis, mis justkui käsib meestel olla tundetud jõhkardid, mis sisimas ei saa olla muud kui väga valus. Meie leiame, et mehel on õigus oma emotsioonidele, kurbusele ja nõrkuselegi, sest need on vajalikud oma tegeliku sisemise tugevuse adumiseks. Mehel on õigus armastada ja hoolida ja tegelda oma lastega. Mees ei pea olema peamine elatisallikas. Mees on inimene nagu nainegi ja koos - kui nad seda mõlemad soovivad - saavad nad üksteist täiendada. Aga ei pea.

Saade aga räägib sellest, mis võib olla toksiliste maskuliinsusliikumiste taga ja kuidas sellega hakkama saada. See jutt ei ole meestevihkajalik, vaid vastupidi.