Võitjate väljaselgitamiseks liidetakse kokku žürii ja rahvalemmikute punktid.

Foto: Kollaaaž (Erakogud)
Tee ise
2. märts 2022, 11:00

KONKURSS | „Kõige kaunim põll“ rahvahääletus on avatud! Vali oma lemmik kuni 17. märtsini 

Ootasime kogu talve kõiki käsitööhuvilisi osalema konkursil „Kõige kaunim põll“. Konkurss lõppes 27. veebruaril 2022. Tule vali nüüd oma lemmik!

Oodatud olid kõik kõik käsitsi valminud põlled, sealhulgas nii pidulikud ja argised, soliidsed ja vimkaga, traditsioonilised ja moodsad, titade, laste ja teismeliste põlled, meeste- ja naistepõlled ning köögi-, kunstniku- ja aiatööpõlled.

Konkursile laekus üle 40 töö 34-lt tegijalt. Rahvahääletusele pääsesid kõik osalejad. Võitjad avalikustatakse ajakirja Käsitöö 2022. aasta aprilli-mainumbris.

Oma valiku teeb ka žürii, kuhu kuuluvad Eesti Rahvakunsti ja Käsitöö Liidu esinadajana Liina Veskimägi, kokaraamatute autor, fotograaf ja toidustilist Hele-Mai Alamaa, lapitöömeister Marja Matiisen, Nipiraamatu toimetaja Laura Liinat ning ajakirja Käsitöö toimetus.

Võitjate väljaselgitamiseks liidetakse kokku žürii ja rahvalemmikute punktid. Võidab enim hääli saanud töö. Eraldi auhinna saab ka rahvalemmik. 
Iga hääletaja saab 24 tunni jooksul hääletada ühe korra. Samaaegselt saab hääletada mitme lemmiku poolt. Vali oma lemmik ning hääleta SIIN.
Rahvalemmiku valimine kestab 17. märtsi hilisööni.