Lydia Rahula eluloofilmi „Lydia“ esmaesitlus kinos Artis

ÕL TV | Õhtuleht
24. veebruar 2022, 18:00

24. veebruaril kell 21.20 esilinastub ETVs eluloofilm „Lydia“

ÕL TV | Tõnis Rahula: lapsed klammerduvad Lydia külge nagu kärbsed liimipaberile (1)

24. veebruaril esilinastus ETVs dokumentaalfilm „Lydia“, mis sobis ideaalselt vabariigi aastapäeva õhtusse, kuna viis vaataja 2019. aasta laulupeo telgitagustesse. Huvitav on jälgida, mida üks Eesti värvikaimatest dirigentidest, Lydia Rahula neil päevil läbi elas. Lisaks on ta lihtsalt väga äge naine! Tundub uskumatu, et ta käib kaheksandat aastakümmet. „See film on heas mõttes härrasmeeste vabriku entusiastliku juhi portree, mis pakatab energiast ja särast, mida ei saa jagamata ega näitamata jätta,“ kommenteerib filmi autor Kaidi Klein.

Aga, mida on öelda tulesädemest naise kohta tema abikaasal Tõnisel ja poeg Tomil, seda vaata meie videost, mis sai tehtud portreefilmi „Lydia“ esilinastusel!

24. veebruaril esilinastus ETVs dokumentaalfilm „Lydia“, mis sobis ideaalselt vabariigi aastapäeva õhtusse, kuna viis vaataja 2019. aasta laulupeo telgitagustesse. Huvitav on jälgida, mida üks Eesti värvikaimatest dirigentidest, Lydia Rahula neil päevil läbi elas. Lisaks on ta lihtsalt väga äge naine! Tundub uskumatu, et ta käib kaheksandat aastakümmet. „See film on heas mõttes härrasmeeste vabriku entusiastliku juhi portree, mis pakatab energiast ja särast, mida ei saa jagamata ega näitamata jätta,“ kommenteerib filmi autor Kaidi Klein.Aga, mida on öelda tulesädemest naise kohta tema abikaasal Tõnisel ja poeg Tomil, seda vaata meie videost, mis sai tehtud portreefilmi „Lydia“ esilinastusel!

Tõnis Rahula, kuidas teile film meeldis? Oli see realistlik pilt teie abikaasast?

Kõik oli loomulik ja kukkus üsna kenasti välja. Film meeldis, sest see on soe ja Lydiat on päris hästi tabatud.

Edasi lugemiseks: