Sisuturundus
2. veebruar 2022, 16:45

Kuidas koos võimsa orgasmini jõuda – seksikad sõbrapäeva kingisoovitused!

Kohtinguäppidest on taaskord hoogu kogunud Ükssarve otsingud – paarid otsivad oma voodielu vürtsitamiseks kolmandat. See on selge märk, et vaheldusejanu on talvega koos maad võtnud. Sõbrapäeval ootab kallim väikest üllatust. Seksikad elamused on igavesed!

Kingisoovitus #1 „VALLATU ÖÖ“ – kliitorit stimuleeriv ja erektsiooni pikendav peeniserõngas + Kiimapurk orgasmikreem

„VALLATU ÖÖ“ komplekt lisab särtsu ja kütab kirgi. Komplektis on Zeus kliitoril vibreeriv peeniserõngas ning Horny Jar kliitori orgamsikreem ehk Kiimapurk. Kanna orgasmikreem temakese kliitorile ning masseeri. Naise mahlad hakkavad jooksma, ta tunneb erutust… Seejärel aseta Zeus peeniserõngas peale ning lülita sisse. Ta on valmis ja ootab seda, mis edasi juhtuma hakkab.

Kingisoovitus #2 14 DAYS OF LOVE KINKEKOMPLEKT

Päkapikud ei pea ainult detsembris käima! 14 Days of Love kinkekomplekt on 14 aknaga üllatuskalender täiskasvanutele. Iga akna taga ootab avastamist orgasme täis üllatus.

Kingisoovitus #3 IHA- JA MÕNUPOMM NAISELE

Iha- ja Mõnupomm naisele komplektist leiad vallatud abivahendid temakese libiido tõstmiseks ja orgasmilisteks naudinguteks. Komplektist leiad seksiisu tõstvad nätsud, orgamsikreemi, vibraatori ja libesti.

Kingisoovitus #4 TOPELTPAHANDUS STRAP-ON DILDO NUDE – neile, kes ihaldavad vaheldust

Topeltpenetratsiooniks loodud.. ja seejuures on abimees kõik muud kui pehme! Autentse tundega Strap-on teeb mehest voodis Super Man’i. 13,5 cm pikkune keha on täpselt õige suurus analmõnude nautimiseks.

Kingisoovitus #5 YONI MUNAD orgasmide ja hingejõu tugevdamiseks

Yoni-munad tugevdad vaagnapõhjalihaseid ja koged samaaegselt vääriskivide tervendavat ja spirituaalset mõju, mis ühendab sind iseenda naiselikkusega. Võimsamad orgasmid saad boonusena kaasa.

Kingisoovitus #6 SWEET VALENTINE- KINKEKOMPLEKT NAISELE

Sweet Valentine kinkekomplekt ei jäta naist külmaks. Alusta kireööd armujoogiga. Sega Spanish Fly kiimatilkasid 7-15 tk tassi tee või mõne muu joogi sisse. Hispaania Kärbes on sajandeid kasutuses olnud kui naiste afrodisiaakum. Lase armujoogil mõjuda. Seejärel on aeg magamistuppa suunduda. Kanna kliitorile Magic Power kliitori orgasmikreem, masseeri õrnalt ning lase südamedaamil erutuda. Seejärel lülita sisse Denzel vibraator ning surista tema kliitor korralikult läbi.

Kingisoovitus #7 IHA- JA MÕNUPOMM PAARIDELE

Vallatu naudingute pomm paaridele aitab tõsta nii naise kui mehe libiidot, võimendab mehe erektsiooni jäikust ja mõlema partneri naudingu intensiivsust. Komplektist leiad iha orgasmikreemid, ihatekitava lõhna, libiidot tõstvad kapslid naisele, seksiisu tõstvad tilgad nii mehele kui naisele ning erektsiooni võimendava kreemi mehele.

Leia endale ja oma kallimale seksikas elamus Musta Pantri e-poest.

Vallatuid naudinguid,

Must Panter