UNISTUSE TÄITUMINE: Telesaate juhtimine oli Sidni üks suuremaid lapsepõlveunistusi. „Nõusolek tuli ikka ülikiirelt,“ on ta ettepaneku eest saadet juhtida siiani tänulik ja lisab, et telemaailma telgitaguste nägemine on olnud tema jaoks unustamatu kogemus.

Foto: erakogu
Inimesed
19. jaanuar 2022, 10:17

20aastased Riga pesumasinat nähes: „Eee… Mis asi SEE veel on?“ (1)

Tänasest toob TV3 ekraanile muheda sotsiaalse eksperimendi „Kõige parem kaaslane“, mille peategelaseks on üheksa nutiajastu noort, kes soovivad parandada oma suhtlemis- ja suhete loomise oskust. Ja seda päriselus, mitte mõne ekraani vahendusel.

Noorte nutimaailmast „välja raputamiseks“ on sarja tegijad leidnud üsna lustliku viisi. Nad pannakse kaheks kuuks elama majja, kus aeg seiskus umbes nõukaaja lõpus. Mõistagi on elutingimused, milles nende vanavanemad elasid, noorte jaoks korralik šokk. Majas on kuivkäimla, pesta saab hoovil olevas saunas või pesuköögis, televiisorit pole ning köögitehnika sünniaasta on oluliselt varajasem kui osalejatel endil. Nutividinad korjatakse käest kohe esimesel päeval ja oh õudust… Isegi süüa tuleb teha ise!

Edasi lugemiseks: