Kanye West (ametliku nimega Ye)

Foto: REUTERS/RANDALL HILL
Elu
5. jaanuar 2022, 18:46

AEG ELUGA EDASI LIIKUDA: Kanye West vehib agaralt kohtingutel käia

Kui Kim Kardashian on valusast lahutusest üle saanud ja naudib armurõõme endast 13 aastat noorema koomikuga, siis paistab, et ka Kanye West (ametlikult uue nimega Ye) on samamoodi eluga edasi liikumas.

Meest on viimasel ajal nähtud lõbusalt aega veetmas teiste seas näitleja Julia Foxiga, vahendab TMZ. Allikate väitel pole kuulsuste vahel küll midagi tõsist, seega fännidel pulmakellade helinat oodata veel ei tasu.

Lisaks on Ye'd nähtud pidutsemas sotsiaalmeediakuulsuse Yasmine Lopez'iga. Ehkki väidetavalt polnud ka kõnealusel juhul tegu romantilise kohtinguga, vaid lihtsalt ühiselt veedetud peoga, on selge, et mees on taas elu nautimas. Allikadki kinnitavad, et Ye tunneb end üle pika aja taas õnnelikumana.

Nimelt mõjus lahkuminek abikaasast ja lapse emast Kim Kardashianist räpistaarile nõnda muserdavalt, et mehe vaimne tervis on fänne kõvasti muretsema pannud. Ometi paistab, et mees on taas eluga edasi liikumas.

Kim Kardashian andis räpistaariga lahutamiseks paberid sisse möödunud aasta veebruaris, ent kuulsa paari peatsest lahkuminekust sahistati juba ammu. Neil on tütred North (8) ja Chicago (3) ning pojad Saint (5) ja Psalm (2).

.