Eesti uudised

ÜHEL PIDU, TEISEL PÕRGU: pühade ajal on häirekeskuse liinid vägivallakõnedest punased. „Olen aastaid püüdnud hakkama saada, aga nüüd ta tampis mind niimoodi, et…“ (17)

LISA KOMMENTAAR

Jõulupäeva lugemine26. detsember 2021, 07:55
Milleks neid aastataguseid lugusid vaja on? Pealegi jõulud pole mingi pidutsemise päev. Meie peres pole mingid karsklased, aga ma lapsest saadik ei mäleta, et pudelid laual oleksid olnud ja ka praegu juba vanema inimesena meil ei tarvitata alkoholi jõuluõhtul.
Lugeja5326. detsember 2021, 06:47
Naised on tõega ise süüdi.Lasevad endid tampida ja keelduvad politseile avalduse tegemisest, mitte hirmust veel rohkem peksa saada,vaid hirm kaotada see peksjast tolgus.Pigem peksku,muidu leiab teise ohmust naise ,keda peksta.Enesest lugupidav naine ei lase end peksta ega lüüa ja enesest lugupidavaid naisi ei julge ka tolgus peksta,kuna kardab tagajärgi.
mari25. detsember 2021, 22:19
minu mees on kogu aeg ägeda ja viriseva olekuga vahest tundub nagu oleks metslane kasuvanemad olid ka sellised vahest on kasvatusest olnud vanemate poolt kentsakas olen korduvalt mõelnud et minna lahku siis mõtlen et lapsed kasvavad suuremaks küll siis jöuan ja nii on kogu aeg
janar25. detsember 2021, 19:25
Olen mees parimais aastais, naist pole -see eest on oma maja,2 autot, koer , ei ole ma kiilakas ega habemes, hambad suus , alkohooli ja sigarette ei tarvita ,samuti narkot. Käin iga päev tööl, spordin ja naudin raha kulutamist ,Küsite miks? Sest selline mees ei sobi naistele...
Ambur26. detsember 2021, 10:04
Võib-olla sellepärast, et alkohOOli ei tarbi?
Tädi 25. detsember 2021, 19:07
Peale paari korda sinise silmaga tööle minekut,minu mees mu vastu enam kätt ei tõsta.
Paukas....25. detsember 2021, 16:46
Naised alateadlikult otsivadki endale selliseid ludrid meesteks. Normaalseid mehi nad millegipärast ei taha. Kui juba mitmes kord "mees" neid siniseks tambib siis mõni suudab õnneks sellisest suhtest ära minna. Mul üks tuttav mees - ei joo ega ole vägivaldne. Välimusel pole ka viga. Teeb trenni ja käib tööl. Oma elamine ja kõik muu aga naised tahavad teda ainult sõbraks. Jutustamiseks aga mitte enamaks. See on aga kurb kui vaadata kui palju on neid naisi kes kannatavad koduse vägivalla all :(
25. detsember 2021, 19:14
See mees ilmelt ikka mingi kiiksuga, miks naised ei taha. Ma tean ka ühte sellist. Magatab naisi kümnete kaupa, mõnele teeb tite ka. Kümme rauda korraga tules, kôiki pruite tahab naisteks ja lisaks abielu kôrvalt veel naisi. No mis sellisrga suhelda?
Iks25. detsember 2021, 16:29
Kahjuks on see meie kõigi olemiste vili. Hinnas on seksikust, edukus, rikkus... ETV jõululaupäev otsib klikki ja intriigi... Vaesuses kannatav rahvas käitubki ettearvamatult, selles riigis on üksteise mõistmine ja perekond teisejärguline...
Mari25. detsember 2021, 19:03
Vaesuses kannatav rahvas ei tormaks enne jõule mööda kaubanduskeskusi. Haapsaluski oli Selveris nii pikad kassasabad et ei jaksanud jõuluõhtul enam sabas seista.
Sms võimalused25. detsember 2021, 15:29
Olen olnud kipus inimesega kes muutus kurjaks kui alkoholi jõi. Tema polnud ega pole ka siiani joodik, lihtsalt elu läks nii, et lahkumineku protsess oli temale raskem. Ta pani korterisse kinni ja järjest enam muutus kurjemaks. Lubades juba ka oma lapse maha lüüa ja ma teadisin, üks kõik kus ruumis on ta kuulab mida räägitakse. Õnneks meenus mulle, et 112 saab saata sms ka sain akna teha pilukile õrnalt politsei jaoks, et kiiremini õige ukse taha jõutakse. Ma ei ole kunagi aind meest süüdistanud, sest ühepoolset süüd pole olemas minu jaoks. Palun häirekeskus teavitage võimalustest abi kutsuda
Põnev lugemine25. detsember 2021, 14:43
Kas häirekeskusesse läbi hädaabi kõnede naiste poolseid näägutamisi, alandamisi, mõnitamist, nõude lõhkumist ja füüsilist vägivalda ka kostub?
Kui keelaks25. detsember 2021, 14:41
Kuuks ajaks kogu riigis alkoholi müügi, omamise ja tarbimise? KUUKS ajaks, algatuseks?! Olukord muutuks kohe!
Mart25. detsember 2021, 14:04
Konservatiivsed pereväärtused on visad kaduma…
Tere25. detsember 2021, 14:30
realist25. detsember 2021, 13:34
Ma ei saa aru nendest naistest, kes joovad koos mehega, teades, et mees joobnuna muutub vägivaldseks.Alkohol peaks nendes peredes olema välistatud,vähemalt mehega koos joomine.Kui ei suuda seda tagada, siis jooge ja kannatage.Keegi ,peale teie enda ei saa seda vältida.
25. detsember 2021, 13:33
Seda jubedust oleks kordades vähem, kui need peksjad oleks avalikult teada. Avalikustamisel on tohutu jõud, paraku on meil kaabakate õigused kannatajate omast tähtsamad! Samas võiks sotsiaalmeedia siin õla alla panna ja nendest kaabakatest avalikkusele teada anda!