Foto: naisteleht
Avesta kalender
16. detsember 2021, 06:00

16.–21.12 | Avesta – neljapäev on hea päev leppimiseks, laupäeval loo midagi kodu heaks

Ilu, tervis ja olemine läbi kuufaaside ja Kuu tähemärkides liikumise prisma

Kuu on hoogsas kasvus ning pühapäeval saavutab ta oma täiusliku ümaruse. Kuu kasvades tundub ka energiat ja võimalusi juurde tulevat. Seepärast on see sobiv aeg tõsta kooskõlas Kuuga oma produktiivsust ja loovust. Mõtle, milliseid oma tegevusi või ettevõtmisi tahaksid edendada: see võib olla töö, harrastus, midagi kunsti, ühiskonna või perekonnaga seotut või mistahes muu asi, mis on sulle oluline. Tervise seisukohalt annab häid tulemusi organite tugevdamine, ravi ja taastumine. Täiskuu ajal tunned endas suurt energiatagavara, kuid tihti muutub see liigseks enesekindluseks, mis võib teha palju halba. Olgem siis täiskuu ajal oma lubaduste, ettevõtmiste ning füüsiliste pingutustega ettevaatlikumad.

Ilu, tervis ja olemine läbi kuufaaside ja Kuu tähemärkides liikumise prismaKuu on hoogsas kasvus ning pühapäeval saavutab ta oma täiusliku ümaruse. Kuu kasvades tundub ka energiat ja võimalusi juurde tulevat. Seepärast on see sobiv aeg tõsta kooskõlas Kuuga oma produktiivsust ja loovust. Mõtle, milliseid oma tegevusi või ettevõtmisi tahaksid edendada: see võib olla töö, harrastus, midagi kunsti, ühiskonna või perekonnaga seotut või mistahes muu asi, mis on sulle oluline. Tervise seisukohalt annab häid tulemusi organite tugevdamine, ravi ja taastumine. Täiskuu ajal tunned endas suurt energiatagavara, kuid tihti muutub see liigseks enesekindluseks, mis võib teha palju halba. Olgem siis täiskuu ajal oma lubaduste, ettevõtmiste ning füüsiliste pingutustega ettevaatlikumad.

NELJAPÄEVAL kell 22.34 liigub Kuu Kaksikute tähemärki ja kuna tundlikumad kui tavaliselt on siin kopsud, siis võib end füüsiliselt pingutades kergemini hingeldus või õhupuudus tekkida.

PÜHAPÄEVAL kell 11.42 liigub Kuu Vähi tähemärki ja nüüd on haavatav organ magu. Ei ole hea süüa teravaid, hapusid ega rasvaseid toite. Neil päevil tuleb dieedipidamine igati kasuks.

Edasi lugemiseks: