Inimesed

Nele-Liis kutsub üles märkama noorte vaimset tervist: „Sageli on suure hingevalu taga mõni väike asi.“ (6)

LISA KOMMENTAAR

Mm1. detsember 2021, 15:08
Jessas, sa ainult proovi kellelegi öelda, et tema suure hingevalu põhjustajaks on mingi pisiasi. Keegi, alandab sind iga päev, ah, ole üle. Keegi puudutab teismelist tütarlast korraks õrnalt tagumikust, pole vaja väljagi teha...! Pisiasi ju... sellele kes teeb.
Ja mida siis peaks tegema?1. detsember 2021, 16:19
Külgepuutuja v6lla? Need "õrnakesed", igasugu suunamudijad, igasugu h2dap2takad, lehtsabad, tuleb nad samuti v6lla t6mmata kuna rikuvad ja s0lgivad traditsioone ja inimlikku, normaalset arukat suhtumist enese ümber.
Siiri1. detsember 2021, 12:46
Nii hea on lugeda eluterve mõttemaailmaga noore naise mõtteid, kes ise on saanud elult väga valusaid kogemusi. Jään plaati ootama.
noh1. detsember 2021, 09:29
ei ole väike asi. see on sisemine veendumus. see, et enam ei jõua, ei taha jne. see väike asi tundub teistele. aga see on jõuetus, ei jõua enam elada. ja astud kõigest lihsalt välja. need kes räägivad mingit pisikese asja juttu, ei tea, mis haigus on depressioon. ja nad võiks enda suu kinni hoida.
Ei pane, vat1. detsember 2021, 12:29
Tulin sellest omal käel välja, ühel päeval kui kõik aina süvenes, lihtsalt võtsin asjad mõttes pulkadeks ja järgmisest päevast algas stabiilset paranenud uus hingamine. Seega, kõik on oma peas kinni! Ja soovitus peaks kõlama tegelikult nii - ise oleme seda lõputut vohavat individualismi soovinud, tuleb õppisa elama ka tagajärgedega ja tegelikult tuleks kasvatadagi lihtsalt paksem nahk!
Tsensuuri muidugi1. detsember 2021, 12:29
aga kuhu siis mujale. lihtsalt nii igaks-juhuks. söö s 1 t t a tsensor