Kombucha talu Liis JärvamägiFoto: Erki Parnaku
Anu Viita-Neuhaus 6. detsember 2021 08:00

Lääne-Virumaal asuva Kivimurru talu perenaine Liis Järvamägi sai oma ettevõtmise rajamiseks idee vanaemalt. Nüüd valmistab ta koduköögis maitsetest tulvil kombucha’t ehk teeseenejooki.

„Kõik sai alguse kolm aastat tagasi, kui vanaema mulle teeseene kinkis,“ ütleb Liis (27) lustakalt. Mõistagi polnud tal toona õrna aimugi, kuidas omapärase kingituse eest hoolitseda – seega guugeldas arvutis. „Ühes blogipostituses tunnistas kirjutaja, et pani oma seenele nimeks Peeter. „Ta on ju omamoodi pereliige. Mõtlesin seepeale, mis mina talle nimeks panen?“ meenutab ta.

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon