Foto: Envato Elements
Sisuturundus
15. november 2021, 11:20

MUST REEDE! Just need on Kaup24 kõige populaarsemad soodsad ostuartiklid!

Kuigi Black Friday ehk Must reede on traditsiooniliselt Ameerika Ühendriikide ostupüha, siis on see muutunud ka siinmail üha populaarsemaks – tänavu on Black Friday 26. novembril, mil enamike poodide hinnad justkui võluväel langevad!

Kuigi Eesti allahindlused kipuvad tihtipeale olema üsna nigelad, siis seevastu Musta reede pakkumised panevad küll silmad särama. Just siis langetavad kaupmehed väga korralikult hinda, pakkudes inimestele rõõmu osta head-paremat nii endale kui ka lähedastele. Pealegi, varsti on saabumas jõulud – seega on ka suurepärane aeg valida perele ja sõpradele toredad jõulukingid!

Must reede 2021 on kohe kohal! Kuna Kaup24 soovib, et kõik saaksid nende headest hindadest võimalikult palju osa, on pakkumised saadaval juba 15. novembrist. Et sul oleks lihtsam tuhandete ja tuhandete toodete hulgast teha häid valikuid, toob Kaup24 välja, millised olid 2020. aasta Musta reede kõige populaarsemad kategooriad.

1. Mööbel ja sisustus.

Kui pime talv on saabumas ning me muutume üha tubasemaks, on ideaalne aeg hakata kodus ümberkorraldusi tegema – olgu selleks siis suurem remont, mööbli ümber vahetamine või siis väiksemate sisustuselementide asendamine. Öeldakse ju, et keskkonna moraalne vananemine on kaheksa aastat. Elu näitab aga, et inimesed soovivad oma kodus näha muutusi pigem iga paari aasta tagant.

Tänapäeval on inimestel kodus mööblit siiski vähem, kuid mõistagi on alati olemas diivan (ja tugitoolid), telekalaud ning mingit tüüpi kummut või riiul. Mis puutub pehmesse mööblisse, siis nüüdisajal on moes erinevate materjalide ja mudelite omavaheline kombineerimine. Kui diivan on näiteks soklil suur ja massiivne, siis tugitoolid teisalt on kerged jalgadel retrosugemetega mõnusad istmed.

Hetkel on moes ka rohkem jalgadel kergema joonega pehmemööbel. Põhjus on ilmselt robottolmuimeja populaarsuses, maadligi sokliga diivanialust ei saa tolmuimeja ise puhastada.  

Kaup24 viimase aja müügiandmetel armastavad inimesed üha enam värvilisi diivaneid soetada. Tõenäoliselt on rahvas teataval määral tüdinud beežist, hallist ja valgest ning tuppa soovitakse uut särtsu tuua. Kõige lihtsam ongi seda teha pehmemööbli, vaipade ja kardinate vahetusega. Julgeid värve ei tasu karta, oluline on lihtsalt olla kindel, et sisustus endale meeldiks ja ülejäänud keskkonda sobiks.

2. Kodumasinad ja kodutehnika

Kaup24 vaikust leiab tohutult kodutehnikat ja kodumasinaid – alates väiksematest tarvikutest kuni pesumasinate ja külmikuteni välja. Kui suuremate masinate puhul tuleb erinevad nüansid üsna põhjalikult läbi kaaluda (milliste funktsioonidega kodumasinat vajad; kui suur see olla tohib, kui palju ta elektrit tarbib jne), siis väiksema kodutehnika puhul midagi nii keerulist pole. Hoolikamad arvestavad ka väiketehnika olulisemaid tehnilisi näitajaid, kuid tihti ostetakse neid ka puhtalt välimuse järgi.

Nii vahetatakse kodudes aeg-ajalt välja näiteks saumikser, röster või blender. Kes armastab tõeliselt head kohvi, paneb ka rõhku uuele kohvimasinale – arvestades, et täisautomaatsed piimavahustaja ja kohviubade röstimise võimekusega kohvimasinad on võrdlemisi kallid, ostetakse neid tihti suurte allahindluse käigus. Pole ka ime, sest kui kohvikusse ei soovi või ei saa minna, siis võiks ju oma kodus viis pluss maitsenüanssidega kohvi juua.

 3. Parfüümid ja kosmeetika

Väga populaarseks on kujunenud ka parfüümide ja kosmeetika veebivahendusel ostmine. Seda varianti kasutatakse eelkõige juhul, kui oled juba sama kosmeetikatoodet või lõhna varasemalt kasutanud. Internetist lõhna või kosmeetika tellimine on ka tunduvalt odavam kui kauplustest, sest e-poodidel on vähem kulusid ning nad saavad lubavad endale magusamaid hindu. Vähenenud on ka hirmud, et internetis müüdav kosmeetika pole originaal. Seda võib loomulikult juhtuda, niisiis tasub ostud teha kindlast kohast.

Parfüümid ja kosmeetika on juba pikemat aega kuulnud ka kõige populaarsemate jõulukinkide hulka. Seega, kui sa ei oska oma armsale inimesele valida head kingitust, siis piilu, millist lõhna või kosmeetikatoodet ta aktiivselt kasutab ning osta see. Parfüümidega niisama eksperimenteerida ei tasu, sest sinu lemmiklõhn ei pruugi teps mitte teisele sobida.

Tõime välja Musta reede kõige populaarsemad kategooriaid, kuid valikuid on tegelikult küll ja veel. Mõtle, mida sul praegu või lähitulevikus vaja on ning kasuta juhust, et saada asjad tunduvalt soodsamalt. Kuigi enamike poodide pakkumised saavad avalikuks alles Musta reede päeval, siis Kaup24 lubab nendega tutvuda juba ligi kaks nädalat varem – niiviisi on sul võimalik valida paljude valikute hulgas see kõige soodsam ja parem.

Head ostlemist!