Lugejakiri

Lugejakiri | Ema valutab südant: tütar ei taha minuga olla (12)

LISA KOMMENTAAR

Lore Meier1. detsember 2022, 15:01
Saa endale üks ilus poeg kes hakkab sind hoidma!
mnjah6. november 2021, 12:59
need Lugejakirjad, mitmendat päeva jutti. Fabritseeritud, teemade puuduses või mis. Aeg läheb omasoodu, inimeseks olemisega kaasnevad "teemad" ilmselt otsa ei lõpegi, kui need lugejad ise ei mõtle, arene, lahendusteni jõudagi ei soovi, üksnes kaastundele rõhudes. Nutiajastu saabumiseks nutikuse kadudes, paraku ka olematu kannatlikkusega kohe-praegu õnnelikuks saamise tahtmises. Mis see õnn ja rahulolu aga on? Pidevalt keegi segab-takistab - minu-minu tahtmistes. Lapselgi oma mina, eks egogi, mida on kaasaegses kopi-paste ilmas koos tagajärgedeni jõudmiseks ka "kasvatatud"...
T.8. november 2021, 00:24
Ei usu, et fabritseeritud. Uskumatuid asju juhtubki. Reaalne lugu. Mu tütar hoiab minust eemale, tahab ainult isa juures olla ja suhtub isegi vaenulikult minusse. Kui ta väike oli, olime lähedased. Miks nii juhtus? Sest tütar on minust võõrandatud. Ämm on alati teadnud, et tema on tütrele parem ema kui mina. Palju mind kritiseerinud, et pole sobiv ema ega sobiv naine. Ja mees on alati hoidnud ämma poole.
Ajaviite Muinasjutt 6. november 2021, 11:25
ei usu neid „Lugejakiri“ lugusid , kes tahab see lugegu ja uskugu .
Martin5. november 2021, 14:08
Vägev värk! Aga kui on oleks ja on vastupidi, siis sellist artiklit ei tule kunagi!? Sellest 21saj aru ei saada, et ka isa võib lapsega tegeledes olla võimekam kui ema. Mõni ei sünni siia ilma laspevanemaks ja mõni ei õpi seda ka kogu elujooksul selgeks.
if5. november 2021, 12:13
Kui see häirib ja armukadedaks teeb, peaksid kõigepealt ise psühhiaatri juures ära käima.
Võiks parem õnnelik olla,6. november 2021, 10:15
et isa meelsasti lapsega tegeleb ja et laps isaga suhelda tahab.
kroonik5. november 2021, 08:53
ei tasu teha probleemi, minu arvates ka väga äge, et isa lapsega tegeleb. ämm ei peaks muidugi seda nina alla hõõruma. kui on ainus laps, see ilmselt süvendab Sinu tõrjutusetunnet, aga kui lapsi veel, saad oma tähelepanu nende vahel jagada, las isa tegeleb selle lapsega. inimestel ongi erinevad sümpaatiad, ka lastel. tavaliselt on probleemiks, et vanematel pole laste jaoks aega, tore, et teie peres on asjad vastupidi.
5. november 2021, 01:33
ära keela ja käse ongi vastus!
Yhe isa arvamus4. november 2021, 23:54
Välja mõeldud probleem, mida nn. lahendama asudes armukadeduse tunnetega oleks ikka väga rumal. Laps saab mingist otsast trauma. Olen ise nn. vanem nr. 2 Ja mis sellest. Laps on terve ja rõõmus. See on peamine. Selles vanuses ongi, et kes kellega sõber jne. Ja kui ka tulevikus on näiteks kinno minnes esimene valik emme on mul sellest suva.
Ka ema4. november 2021, 21:50
Jah, kahju!!! Täitsa mõistan. Praegu on ta VEEL lastea ia lap s., aga kui täiskasvanuks saab, kes teab, kas siis midagi muutub või läheb hoopis raskemaks olukord??Kes teab!?
Hele4. november 2021, 20:58
Psühhoanalüütikukd nimetavad sellist olukorda Electra kompleksiks - tütar võistleb emaga isa tähelepanu ja armastuse pärast.