Lugejakiri

Lugejakiri | Pettunud naine: lapsed valetasid minu kohta oma emale (13)

LISA KOMMENTAAR

n9. november 2021, 11:00
Lapsed on kadedad vanemate tähelepanu suhtes, oskavad suurte tegemisi järele teha, panevad kõike tähele, kuidas räägitakse kedagi taga, halvustatakse ja see jääb neile meelde. Nii nad selle teadmise kõik kannavad kellele võõralegi üle või selle peale,kelle suhtes kade ollakse, eriti kui näevad et nende jutt "vilja kandis".Nagu "maksavad kätte".
akka7. november 2021, 23:51
selle suuuurepärase DAAMIGA alles hakatakse vett ja vilet nägema. Usutavasti sandistab ta need nooremad lapsed väga ruttu Ta ju oma isal AINUS ja tema määrab,mida tohib ja peab
Valevorstid4. november 2021, 22:49
Kahjuks lapsed valetavad jah. Motiive selleks on palju, ja mõnikord motiivi polegi, lihtsalt lööb välja pahatahtlikkus ja soov kellelegi "ära panna", see tundub huvitav jne. Põhjamaades on päris palju lapsi peredest ära võetud ja kasuperedesse paigutatud laste valede pärast, pered on lõhutud ja enam parandada ei saagi. Ning kui koduigatsuses lapsed hiljem tunnistavad üles, et valetasid, ei usu sotsiaalametnik neid, vaid väidab et lapsi olevat hirmutatud tõtt varjama.
mav6. november 2021, 13:52
Puutun igapäevaselt lastega kokku ja väidan et sa eksid. Jah, valetavd, teevad pahandust, aga peaaegu mitte kunagi pahatahtlikkusest. Põhjuseid on miljon, mis laias laastus jagunevad - vähene elukogemus (oskamatus teistega arvestada ja eristada õiget valest) ning probleemid kodus (negatiivne eeskuju, tähelepanu puudus jne).
akka7. november 2021, 23:56
hm. minu vanal tuttaval oli just samasugune värk. Tema noorhärra ei saanud uut telefoni ja niipalju taskuraha,kui talle just vaja oli . Ta käis ja kaebas .... aga siis,kui ta kasuperesse pandi, oli kisa lahti. Aga ega viranomaiset tõepoolest uskunud, et nii noor ja kena poisslaps lihtsalt õelusest valetas. Üle 10 aasta hiljem katsus ta pärijaks hakata, aga ...........
vastuseks mav-le7. november 2021, 23:57
ah et pole pahatahtlikkust ?????? ärge ajage kärbseid pähe.
Van Oss4. november 2021, 09:35
Kui lastega hakkama ei saa, mine kassasse.
Naine 684. november 2021, 07:57
Olen osalenud ühe väikeõe terrori suurema õe üle paljastamises ja selle tagajärg oli kohutav:väikeõde viskus hüsteerilisse silda ja kogu seltskond oli shokkis.Seni oli ema siiralt uskunud,et suurem õde kiusab väikest ja karistas süütut last.Nägin kogu kiusamisprotsessi tahmatult ja varjatult pealt,astusin siis avalikult vahele kui läks kaebamiseks suurema õe peale ja pärast kahetsesin kõike seda kuid vähemalt loodan,et ema ei karistanud enam suuremat asjatult ja järjepidevalt. Lapsed võivad olla uskumatult õelad manipulaatorid!
akka8. november 2021, 00:00
on küll ja kadedus paneb neid tegutsema. Ja milline on heameel .kui oma sittttttakeeramise ja tegude eest karistatakse seda, kes süüdi pole .
4. november 2021, 02:21
Millisel ajakirjanikul siis seekord mured olid?
endine ajakirjanik4. november 2021, 00:53
Huvitav, kes kirjutab midagi taolist ajalehele. Kahtlustan, et taaskord üks väljamõeldud lugu.
anna raud3. november 2021, 21:32
Lasteaias lapsed samamoodi valetavad õpetaja kohta ja isegi politseis annavad valetunnistusi! Ja kahjuks usutakse laste fantaasiaid. Lapsed on osavad manipuleerijad. Võõraste lastega töötamine on tänapäeval väga ohtlik elukutse, ilma põhjuseta võid vangi minna, nagu hiljuti juhtus!
Vangi siis vangi, 3. november 2021, 21:48
aga usun, et see teismeline plika saab karistuseks oma vemb(l)a ükskord kätte, mis ei unune!