Lugejakiri

Lugejakiri | Mees käib vanematekodus igal vabal hetkel, kuid oma pere jaoks aega ei leia (99)

LISA KOMMENTAAR

nu6. november 2021, 19:55
kui korter väga karp ei ole siis tegelikult ei olegi halb variant... minna rahmima kinnisvara turule, kindlasti lisaks laen selga võtta, uue eluaseme asukoha, seisukora jm üle vaidlemine ja lõpuks suure ühisvara otsas kinni olemine pole nii mõnus ühti
hea teada6. november 2021, 18:44
et minust on ikka veel palju rumalamaid naisi . see teadmine on turgutav . ja mina olen kõik oma rumalused ka seljatanud .
Üks seik kirjas ei klapi.6. november 2021, 17:33
Ta maksab üüri.Ja tahab korterit müüa? Või ei tee inimene siiani vahet üüril ja kommunaalkuludel?
rahvasuus6. november 2021, 17:41
räägitakse korterikuludest nii.
Naine 366. november 2021, 17:21
Minu mees külastas ka tihti oma vanemaid, kuid aastapärast selgus, et tal seal uus naine ja lapski käima pandud. nii jäidki mu kaks poega ilma isata.Mind lastega kunagi kaasa ei soovitud, sest vanainimesed ei kannatavat laste nuttu. Ega mees sinnagi peatama jäänud, varsti leidis kolmanda, kes ta oma rahakotiga uimaseks lõi. Minu lapsed ei ole oma isa éga ka vanavanemaid näinud juba mitu aastat.
sellise "isa"6. november 2021, 18:46
kaotus on siiski võit .
Naine 6. november 2021, 17:20
Nii tuttav jutt nagu mina oleks selle kirjutanud.Meil täpselt sama .Kahjuks on mees ikka veel siiani ema põllepaeltes kinni.Ei hooli lastest kui lapsed on kodus ,esimesel võimalusel minnakse maale emme ja issi juurde.Oma pere pole nii tähtis,kahju muidugi.Sellepärast on ka meie pereelu lagunemas...Tean,et see on ka paljude abielu lahutuste põhjus viimasel ajal.
Njaa6. november 2021, 16:34
Küsi mehe käest, et mis ta arvab kui sa omale mõne meessoost sõbra nädalavahetusteks leiad, et sa ikka vajad teist inimest enda kőrvale vahel ka nädalavahetustel. Las siis käib lastega seal on ema juures
6. november 2021, 16:03
Kas naisel on probleem kui mees külastab oma vanemaid?
Probleem6. november 2021, 16:19
Sul ei oleks siis probleemi kui sinust ei hoolita ja kõik kulgeb eraldi?
Arvu 26. november 2021, 15:27
Kodustatud hunt vaatab alati metsa poole. Hetkel ta käib korra metsas, teise, kolmanda ja sinna ta võib kadudagi. Seal teda ju oodatakse. Miks ta peab teiste seas elama ja nagu veel inimesega koos.
Arvu2-le6. november 2021, 16:20
Siis pole ju mõtet peret luua kui ei taheta koos olla.
le le6. november 2021, 17:50
Aga kuidas mees siis lapsi saab, ei saa ju ise sünnitada, nagu naised.
6. november 2021, 14:47
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
to K6. november 2021, 16:34
Naine ju valmis maale minema, mees on vastu, tahabki kõike eraldi hoida.
Arvu6. november 2021, 14:42
Ajakirjanikul pastakast välja imetud jutt.
Ma elasin ka6. november 2021, 14:20
linnas Lasnamäel korteris, mida seal teha oli, mitte midagi, ei taha korteris elada, ikka maale.
urr6. november 2021, 13:44
Audiatur et altera pars -kuulake ära ka teine pool
hi6. november 2021, 13:36
kõige õnnetum on see, kes ehib ennast oma õnnetusega
mirjam6. november 2021, 13:15
Kooliõe mees tegi täpselt samamoodi. Jättis naise koos kahe väikese lapsega nädalavahetustel üksi ja läks maale "emale appi". Juhtumisi elas tema uus naine samas külas.
Naine6. november 2021, 13:53
Pehmelt väljendades on...6. november 2021, 12:54
... sellised lood tavaliselt ajakirjanike väljamõeldud augutäide. Siin kirjutab keegi Mai, samas artiklis vene keeles on kurtjaks juba Nataša. Tõlgitud originaalloos on Lugejakirja tegelik autor hoopis koduperenaine Meghan.
ja isegi kui ongi nii6. november 2021, 18:51
siis minu vanima poja ristiema elabki reaalselt sellist elu . ainsa vahega, et on seaduslikus abielus . 89 a -ne ämm kaevab maad kevadel, vennike kiigub väli-kiigu peal ja lahendab ristsõnu . mitte milleski ei osale . naine maksab kõik enda õpetaja-palgast kinni .
Meil oli samuti6. november 2021, 12:53
Noor pere peab saama vaba aega koos, omavahel veeta. Kui reeglina üks osapool käib igal vabal hetkel kuskil mujal -ütleme, vanemate pool - siis pole see normaalne. Niisugune inimene jätku teine õnnetuks tegemata, elagu siis eluaeg vanematega koos.
Kui mees käib oma vanemaid aitamas -6. november 2021, 12:47
-mõned tõesti käivad seal, kus ütlevad ja ei pea armukest - on ju tore. Kuid tore teatud piirini. Kui on loodud oma pere ja kodu, siis tuleb seal ka midagi ära teha, mõtlen tarvilikke töid - kõike ei pea/ei suuda naine üksi teha. Me läksime lahku, kui mees oli u.7a. käinud vaid vanemate kodus abis (kuigi vanemad suht noored/tugevad inimesed) põhjendusega, et vanemad toetasid ülikooli ajal ja ta peab nüüd selle abi tööga tasa tegema. Nägin, et see kooliraha maksmine kestab lõpmatuseni ja normaalset abielu meil ei tulegi. Meil oli armastus, aga lõpuks jätsin ta siiski maha.
Bibi6. november 2021, 13:52
Jah,mees hoiab omanaise poole,mitte ei orja igavesti oma vanemaid.Vahel ikka tuleb aidata,aga tihti läheb see liiale.Oma pere peab ikka kõige tähtsam olema.
see6. november 2021, 12:24
et naine siia oma probleemi üles riputab iseloomustab ka seda naist ja mitte meeldivast küljest
irv6. november 2021, 12:20
jälle mingid ulguvad eided siin koos. Reinsalul oli ikka õigus..
to irv6. november 2021, 16:37
Aga sind ju huvitab - loed ja kommenteerid ka veel. Ülimehelik.
if6. november 2021, 11:47
Ja siin on nüüd muidugi see kõige õigem koht kus taolist probleemi lahendada.
naine6. november 2021, 11:29
Tean paljusid, kes nädalalõppudel käivad maal , sugulastele abiks ja metsatöödel ,sõpradega kalal. Varsti on välja tulnud, et mees käib teise naise juures abiks , kellega ka lapsed ja nii mõnigi neist on abiellunud järsku hoopis kellegi teisega. See on asja üks pool, ilmselt pole see mees artikli kirjutaja suhtes tõsiste kaalutlustega seega anna lapsed talle kaasa vanaema-vanaisa juurde. Vaata kas võtab. Korter sinu oma , milles küsimus.Ikka ei mõista?
naisele6. november 2021, 16:30
Käiakse ikka koos,mitte eraldi.Pole mõtet siis peret soetada kui rahaline pool on eraldi ja kogu elu eraldi.Kui naine pakub variante ja mees ei nõustu sellega siis pole mõtet sellisega koos elada.See pole mingi mees kui aita üürigi maksta.
punks6. november 2021, 11:28
Traditsioonilises peres mees last ei kasvata. Mees annab raha, naine kasvatab.
Ella6. november 2021, 12:17
Mis mõttes mees annab raha. Naine käib ju ka tööl ja panustab oma osa. See, et maksab korteri kommunaalid ja elekti eest, peakski peres olema ühe ülesanne, siis on kord majas.Muud kulud tehakse jooksvalt, koos ostlemas käies, näiteks, lastele riided, koolitarbed, huviringid, toit jne. Rahakott ei pea olema ühine vaid vajalikud kulutused makstakse kassas jooksvalt. Maksan ka kõik püsikulud ja toidu, kuid ei vigise. Bensiini ja autoremondi eest ma ei maksa jne. Tühjast tüli teha ja tüliseda, näitab , et sa ei hooli temast. Kuidas saab tülitseda inimesega keda armastad, ma ei mõista.
Heli6. november 2021, 11:18
Väga kahtlen, et ta vanemate juurde käib. Pigem on uus armuke, kellega naudib nädalavahetusi ja vast selle teise soov ongi, mitte rohkem kui nädalavahetused kokku saada, aga mees jookseb just sinna ,mida siis vanematekoduks nimetab. Muidugi, vanemaid käib ta vast vahest ikka vaatamas, kuid mitte nii tihti nagu serveerib. Kallis naine, ta on enesekeskne, ta ei muutu ,ära loodagi. Tõsta ta ukse taha ja vaata, mis laulu ta siis laulma hakkab. Kui see teda ei häiri,on nõus,ongi asi lahendatud. Mine oma eluga edasi. Ära ole nagu koer,kellele laua alla konte visatakse kui meeldib või üle jääb.
Ella6. november 2021, 12:25
Miks oled kahtlustav ja mõtled välja luulusid, mida pole olemas. Kõik ei ole sellise rikutuse tasemega nagu arvad. Ükski mees ei taha vinguviiulit ja tülitsevat naist, kes rikuks ära tema nädalavahetuse. Peabki rahu otsima sellisel juhul vanemate juurest, sest lapsed on talle olulised ja teisiti ei saa.
mirjam6. november 2021, 13:26
Vahel jäävad mehed haledalt vahele. Jälgisin enda oma peaaegu terve aasta. Ükskord läks koeraga välja, ma panin samal ajal koerale söögi kaussi, et tagasi tulles kukub näljaselt sööma. Ootasin paar tundi. Tulid tagasi, koer ei söö! Ei hakka kirjutama mehe selgitusi. Viieaastane valetaks ka paremini.
Maia6. november 2021, 14:35
Jah, viska ukse taha. Kuid on ka selliseid "armastavaid" naisi, kes sünnitavad lapsed ainult mehe jaoks, et siis ise käia oma "vanemate" juures. Ja kui siis mehel sellest ukse taha pildumisest mõõt täis saab ja jääbki ukse taha (mitte sõna otseses mõttes) ning läheb minema, siis alles algab trangel peale. Vot siis ei saa see armastav naine enam minna ei vanemate poole ega sõbrannadega pidu panema. Tuleb lõpuks seegi välja, et naisel juba ammu valmis vaadatud uus silmarõõm, sellepärast ka need ukse taha pildumised. Aga eks igal perel see kõik kulgeb isemoodi.
marta6. november 2021, 11:04
Tean täpselt mida see naine tunneb aga erinevus on see et mul pole last! Läksin sellisest suhtest lahku ja ei tahtnud olla vaid kelk, keda ainult kaasa tõmmati aga ainult mehe otsused ja teod olid õiged ja mida naine soovis oli täielik kräpp kasvõi minna õppima sellist eriala mida naine tahtis oli mees kohe vastu!
samas seisus6. november 2021, 11:03
sellele mehele ei ole muudkui antke kinga,ja minge oma elude edasi,ma ei näe selle mehega tulevikku,kes peresse ei panusta,pole mõttet aega raisata,mis sellest ,et te armastate teda,lollus
Ei ole mõtet elu raisata õnnetuks olemise peale. Ilmselge, et teil on kooselust erinevad arusaamad. 6. november 2021, 11:03
suhetel on sageli6. november 2021, 10:50
eel- ja järellood. Vastastikune ausus kurtmise ja omandiinstinkti asemele. Mina ja minu lapsed suhtumises, mine tea kui suur kõne- või jutumees kaasa üldse on. Pigem tunnetab, milline elukeskkond sobib, milline mitte. Või juhtub teine pool ka kole agar ümberkorraldaja olema, tempod algusest peale erinevad. Ajaleht omavahelist sobitamist küll ei taga... ega kogu kaasaegne sotsmeediagi. Kummagi kasvukeskkonnal ja ajas kujunenud arusaamadel on tugev mõju, niikuinii. Kannatlikkust ja tarkust.
Aga6. november 2021, 10:47
vahest on ka nii, et mees ei taha väga suurt peret, naine aga muretseb üha lapsi juurde. siis polegi ime kui ta ära põgeneb.
?6. november 2021, 11:10
Mismoodi saab naine lapsi juurde muretseda ilma, et mees protsessis osaleks? Oli ju öeldud, et lapsed olid ainuke asi, mis mees üldse tahtis.
ee6. november 2021, 12:43
Naise öeldud...Teist poolt ju nagu ikka - pole.
Arvad6. november 2021, 14:09
Noo,naine vaevalt lapsi muretseb,kahtlane.Tänapäeval tulwb ette mõelda ja arvestada,et ehk tuleb nausel üksineid lapsi kasvatada.
Paljud mehed6. november 2021, 10:45
lähevad isegi puhkepäeval tööle, et kodu põrgust pääseda.
6. november 2021, 10:43
Kui enam mõnda mehest sugulist ahistajat pole silmapiiril, mõeldakse miskit muud meessoo vastast välja.
mõeldakse miskit muud meessoo vastast välja.-le6. november 2021, 11:48
Just. Eriti ei suuda inimesed(naised tavaliselt) taluda, kui abikaasa hoolib vanematest ,lisaks perele...
Oh6. november 2021, 17:12
Mõeldakse meessoo vastast välja? Mehed kõik eksimatud, truud, töökad ja hoolivad aga õelad naised mõtlevad nende kohta lugusid välja? Ehk ei ole napsutajaid ja kihutajaid ka olemas, ainult naiste laim ja väljamõeldised?
Kes teab see teab 6. november 2021, 10:39
Ju on siis uus pruut ootamas
hoopis6. november 2021, 11:49
Ju siis on korralik poeg ka oma vanematele...
NOH6. november 2021, 10:27
Ju see pere ei tähenda talle midagi, tean peret, kus mees põgenes ka kodunt, sest seal valitses tohuvabohu, pidev laste kisa ja üksteise kiusamine, naine saamatu selle keskel.
Kõrvaltvaataja6. november 2021, 14:42
NOH, Sinuga !00% nõus.
to NOH6. november 2021, 16:45
Mees teeb lapsed valmis ja siis jätab kõik 'saamatu' naise hooleks. Ehk teeks ise ka midagi, mitte ei põgeneks minema.
Otsus6. november 2021, 10:22
See mees käigugi sinna kuhu ta käib ja lastega kohtumised kokkuleppe alusel kui peresse ei panusta.
Li6. november 2021, 10:16
Ma elasin ka perekonnas, kus mu isa ei viitsinud midagi teha. Istus tegevusetult mu vanaema juures. Mu ema kannatas terve elu, kuni teda enam pole. Mu isa pole ühtegi otsust elus ette võtnud. Päris kurb. Pole mingit usku iseendasse ega mitte millegisse. Mu isa ei suhtle kellegagi peale minu ema surma ja oma ema surma. Ka mina ei taha temaga suhelda, sest ta ei austanud minu ema.
Li-le6. november 2021, 11:52
Soovitan liugeda V. Levi raamatut "Ego. Ehk surma profülaktika"---seal on vastused ka sinu (ja minugi) isa kohta...
lisaks Li-le le6. november 2021, 11:56
USKUMATU, aga 11:52 komm käis modereerimisel!(?)
vatson6. november 2021, 10:13
Kõik suhtevormid peaksid sarnased olema. Kas keegi kujutaks ette sellist toimivat ärisuhet, et koos alustatakse äri ja edasi panustab äri edenemisse ainult üks osapool aga teine samal ajal soovib kõiki äriga kaasnevaid hüvesid nautida lihtsalt selle eest, et on kunagi selle äri koos asutanud?
Ohh6. november 2021, 09:53
Ära virise. Sul on mees, terved lapsed, kodu, raha nii et majagi osta. Sul pole vist aimugi mis probleemidega suur osa inimesi igapäevaselt maadlevad. Väheke tänulikkust ei teeks paha. Ole õnnelik, et su lastel pole ajukasvajat, mees käib vanemate mitte võõraste naiste juures..
6. november 2021, 10:06
6. november 2021, 10:53
Mõni on ikka päris haige ajuga! Väheke tänulikust? Sellist kommentaari saab kirjutada kas, just sellise käitumisega mees või siis ema, kes oma pojast lahti ei oska lasta. Haige!
10:53-le6. november 2021, 11:47
kui aus enese vastu olete. Emad mõjutavad omi poegi palju, aegade jooksul on isapuudus tõsine peremudelite mõjutaja - kellele suhkruissid, kellele emalikud naised, kellele gigolod... Maailm suur ja lai. Tänulikkusega on pikka aega kehvasti, isegi kopi-paste maailma lastekasvatuses - märgake ja parandage, võimalusel... Tagajärgede kirjeldusi ja nn isiklikke soovitusi ses nupukeste reas ju küllaga. Enamikul taustaks pigem "elukool" suhtest suhtesse ja "raisatud" elust-ajast kui kodune tugi loodetavasti tarkade vanemate, mitte suhtesõltlaste näol, kes ei saa enesegagi hakkama.
Sõltuvussuhe6. november 2021, 09:38
Väga tuttav suhtevorm! Ka minul oli selline elukorraldus mehega, ainult selle vahega, et meie suhe oli ametlik, st olime abielus. Seega on mul kogemus olemas. Lõpeta selline suhe otsekohe ära, sest ei abiellu selline mees sinuga kunagi ja oma käitumist/elukorraldust ta ka ei muuda, ära üldse loodagi! Armastust ja abielu ei saa kerjata, paluda! Kahjuks tundub, et armastus on ühepoolne! Aastad mööduvad ja siis sa tunned, et sind on ära kasutatud. Juba praegu oled sa majanduslikult iseseisev, milleks endale lisakohustus mehe teenindamise näol, kes sinust ei hooli! Väärtusta ennast!
must-valge tõde6. november 2021, 10:16
Osta endale uus mees, kui nii rikas oled. Mida lapsed asjast ja elust üldse arvavad?
Sama6. november 2021, 16:55
vorstijupi ostame6. november 2021, 09:33
poest, aga armastus pole müüdav. Naine peab arvestama sellega,. et ta oli vajalöik seksuaalselt, siis kui nad kohtusid. Saatuse jaoks see naine õige ei ole ja kui ta tahab elada selle mehega koos, peab elama mõistusega. Mehel pole võimalik osta armastust ja viia see kandikul naise ette. Esialgne srksuaalne kiindumus jahtus, aga te saite lapsed.
M596. november 2021, 09:26
Jäta see mees kus seda ja teist. Pane mees ka alimente maksma. Ela, kuniks elu on. Selle mehega koos sul elu pole.
e6. november 2021, 09:30
kui naise lapsed kunagu suureks saavad siis ta unistab sellest et tema lapsed käivad teda külastamas vaid kord aastas.
Jah6. november 2021, 09:35
Vägisi midagi tegema ei pane ja kui selline suhe ei rahulda,tuleb karm otsus vastu võtta.Minna lahku ja las igaüks elab oma elu.
olnud6. november 2021, 09:24
Jookse, kui oled veel noor, jookse nii, et kannad välguvad! Või siis, kui oled valmis ootama mingi 30 - 40 aastat, kui mehe vanemad surevad ja tal pole kuskile minna, anna tuld, vastasel juhul jookse, kuni oled veel noor ja võid leida uue, normaalse elukaaslase. Mees võib leida uue ka 50-60.-lt, sina paraku mitte ja elu ongi pees.
jah,6. november 2021, 10:51
aga milleks järgmise mehe elu kihva keerata?
milline elu6. november 2021, 11:35
mis selle elukese põhisisuks õieti ongi?
Miks?!?6. november 2021, 09:12
Miks sa, Mai, ikka veel selle mehega koos elad?!? Näed ju, sellest asjast ei tule midagi! Kui sa lahkuksid, oleks sul veel võimalus õnnelik olla. Jah! Õnnelik võib olla ka üksi!
Mikk6. november 2021, 08:58
Mina ei nõustu eelnevate kommenteerijatega, kes soovitavad kohe lahku minna, asjad ukse taha tõsta jms. Kui Sa seda meest veel armastad ja see on vastastikune, siis tasub ka kooselu nimel võidelda. Pea oma mehega maha tõsine vestlus ja räägi talle kõik oma südamelt ära, hästi siiralt ja rahulikult. Püüa seda teha mitte süüdistavas vormis, et ta kohe kaitsesse ei tõmbuks ja vastastikku süüdistama ei hakkaks. Kui ta tõesti Sind ei mõista ja sinust kahju ei hakka, siis peab tunnistama, et armastus ei ole vastastikkuline ja tegemist on egoisliku mehega. Edasine on Sinu vaba valik.
Vestlus6. november 2021, 10:04
on kahepoolne asi. Kui ikka teine pool teatab, et temal pole millestki rääkida või talle see jutt ei meeldi, siis võid monoloogi pidada.
on inimesi,6. november 2021, 10:54
kelle jaoks on vaid 2 arvamust: minu arvamus ja vale arvamus. Mis mõtet on niisugusega rääkida :)?
Just!6. november 2021, 11:15
liga palju on lahutatud peresid meil. Keegi ei viitsi arutada ja suhet hoida. Inimesed on egod
Sama kogemus6. november 2021, 08:52
Pole mõtet loota, et midagi muutub. Mõni ei saa iial täiskasvanuks. Selles mudelis elades kaotate vaid enda tervise ja närvid.
Vanamees villaste siiruviiruliste sokkidega6. november 2021, 08:40
See on vabadus. Vabaabielu. Kohustuste vaba. Vaba kõiges ja kõigist. Liberalism. Enne "kokku" elamist ikka kokku ka milleski leppisite või kukkusite kohe lapsi "treima"? Peale laste sündi alles selgus, et pole see. Soovitan kohe mehe asjad kokku panna ja las viib vanemate juurde maale. Seal ei sega teda ega tema asju keegi. Noor inimene oled siis ehk leiad ja jõuad veel "normaalse" mehe leida kellega koos edasi minna.
Naiivitarile6. november 2021, 10:55
Milline mees tahaks lastega naist, pealegi, mees ei läheks hea naise juurest minema.
to Naiivitarile6. november 2021, 16:49
Mees ei tahagi ära minna, tal ju lapsehoidjat, koristajat, üürimaksjat vaja. Ja naisele peaks sellest piisama?
Mees6. november 2021, 08:28
Kitsperg kunagi ütles, et mees hülgab oma vanemad ja hoiab naise poole. Ega kui mees igal vabal momendil jookseb pere juurest siis ega ta ei hakkagi kunagi meelt muutma. Usun, et kui leiab kellegi teise siis jääb ta sinna püsima, Teie pere juurde ei jää ta kunagi kahjuks. Nagu Kivisaar ütles, et mees on primitiivne olevus, talle peab konkreetsed käsud või korraldused andma. Näen, et olete need juba andnud. Naistel on osalt lihtsam, et laiali minnes jäävad lapsed alati talle. Mina kui oleks naine, teeks nii nagu eelkõneleja, vahetaks lukud ja lepiks kokku millal ta oma asjad kätte saab.
Kitsperg6. november 2021, 11:07
tsiteerimiseks on viisakas tsiteeritava nimi õigesti kirja panna, kasvõi guugeldamise abil. Pigem tegu kristliku õpetuse alustalaga.
Aga keda siis6. november 2021, 11:07
naine terroriseerima hakkab, lapsi?
x6. november 2021, 08:24
Küll ÕL paneb nüüd asjad paika.
XX6. november 2021, 08:49
... nii tähtis lugu ,et isegi raha ei taheta artikli lugemiseks ja saab täiesmahus lugeda ... mhhh
kodukokk6. november 2021, 15:11
Ja vahel juhtub ka tõesti nii, et kui laste isa visatakse välja ja uus võetakse k o h e sisse, siis tundub tõesti, et ega lastel uue onuga ikka kuigi lahe pole olla. Oli see oma isa nii nii- või naasugune, kuid ta hoidis oma lapsi. Leian, ei ema, kes toob endale uue kaasa majja, peaks enne ikka vaatama ja miskit moodi tundma õppima, kas sellest uuest kaasast ka lastele võiks saada hea kasuisa, mitte ainult mõtlema oma heaolu peale ja lapsed jätma tahaplaanile. Paraku aga juhtubki nii, sest lapsed ju segavad, proua on ainult proua ja uus siis lepib kõigega, käib tööl, õhtul poes.
Kahtleja6. november 2021, 08:04
Kas ta käib üldse oma vanematekodus? Mina usaldaks aga kontrolliks ;)
Ka ema6. november 2021, 01:58
Mina laseks tal nädalavahetusel minna, siis vahetaks korteri lukku ära. ja esitaks ultimaatumi, kas on või ei ole, milleks kannatada. Ja kui ei siis tõstaks asjad ukse taha, annaks sisse lahutuse ja elatise nõude. Hetkel oled veel noor, ehk leiad kellegi toreda ja kui ei siis ei, ela ikka elu täiel rinnal ja ära kannata.
Kurb6. november 2021, 02:37
Ja miinuseid annavad need samad mugava elu peal elavad tegelased, kes ei taha, et sellised naised iseseisvuks. Sest nii on mugav ju elada.
no6. november 2021, 09:29
Ei usu, et leiab...Ehk vaid mingi vangi,,
Kurvale6. november 2021, 11:11
Mina andsin miinuse, kuna elan üksi, naisega saaks vaid tuhvli all elada, ei taha, tulen ise kõigega toime, õnneks lapsi pole.
To - ka ema6. november 2021, 11:45
Lihtsa elu Liisudele . Elus tuleb m¨ned tööd ära teha , Vahest ajaks omale hargid alla ja läheks paariks päevaks appi . Saate hiljem , kui hädavajalik tehtud . koos mehega minna reisule , spaasse jne . Aga kui mehel esivanemad surnud , siis oled esimene kes kinnisvarast täkikest tahab.
Kurb5. november 2021, 23:13
Ei tea, kas ta emal endal halb ei hakka, et sellise invaliidi kasvatas.
Tema emmel6. november 2021, 09:36
on oma kallis poja, kes ikka käib ja teeb ja hoolib, kahju ainult, et nädala sees ei saa käia. Mis sest naisest - võõras oli ja võõraks jääb.
to Kurb6. november 2021, 15:18
Oled õnnelik, et said nii mõnelegi torgata? Kindlasti oled sa naine ja sellisest peaks veel keegi mees lugu pidama, isegi mitte invaliid. Pole sa mingi kurb, vaid jube julm.
Elsa5. november 2021, 21:53
Selle mehega ei tule sul mingit kooselu. Mõni mees on sutmani oma vanemate küljes kinni.Teil polegi jutu põhjal üldse mingit pefekonda. Lahku minna ja naine alustagu uut elu, las mees elab vanematele, tal pole naist vaja. Hea et lastest hoolib, saate siis lapsi kordamööda jagada, kord ühe, kord teise juures.
"Tal pole naist vaja..."6. november 2021, 10:11
Pole jah, aga tal on mugavat äraelamist vaja - soe tuba, kaetud laud ja puhtad korras riided - kõik jumala muidu käes.