GALLERII! La Famiglia Couture moemaja järgmise hooaja kuumimad trendid

Foto: Ardo Kaljuvee
Ilu ja mood
15. oktoober 2021, 14:30

TARGAD KLEIDID JA EBATÄIUSLIKUD EHTED: Eesti moemaja show’l näidati tõelist glamuuri (1)

Kui viimastel aastatel on seltskonnaüritusi ja moeshowsid toimunud harva, siis möödunud nädalavahetusel näitas Eesti La Famiglia Couture moemaja järgmise hooaja kuumimaid trende.

Eesti moemaja La Famiglia Couture esitles eelmisel nädalavahetusel Itaaliast inspireeritud ja western-stiiliga kombineeritud moekollektsiooni „Ranzo“. Disainer Riina Laanetu sõnul on kleidid „targad“ ehk tehtud igaks olukorraks. “Dress up, dress down kleite võib kanda nii päeval kui õhtul ning pidulikkust saab ise kombineerida lisades või eemaldades riideosi, “ lausus Laanetu. Niisuguste kleitide mõte tuli just koroona pärast, kus üritusi ja pidulike rõivaste kandmise võimalust on vähem.  

 „See on rikkalik ja detailirohke kooslus, mis ühendab naiselikult õrnad kangad ning natuke jõulist joont. Neid riideid saab kanda nii argipäeval kui õhtustel ja pidulikel hetkedel,“ ütles Laanetu. Kollektsiooni materjalid on kehasõbralikud ja tehtud luksuslikest Itaalia kõrgema klassi kangastest. 

Uue kollektsiooni moeshow’l  sai näha  palju uusi detaile ja aksessuaare. Veluurkaabud ning Eesti käsitööna valminud vööd ja käekotid. Üritusel esitleti ka La Famiglia Couture ja Pi-Ret Jewlery-ga kostöös valmistatud ehteid, mis on tehtud sihilikult täiuslikult ebatäiuslikest barokkpärlistest. 

„Kerge trotsiga pimedale ajale vastu minnes on kollektsioonis palju valget, lavendlilillat, metalseid toone, triipu ja natuke musta. Meie põhjamaistele naistele mõeldes sobibki Ranzo kollektsioon talvest suveni,“ lisas Laanetu.