Lugejakiri

Lugejakiri | Oht, mis varitseb ühistranspordis meist igaüht (5)

LISA KOMMENTAAR

to 20:33!8. oktoober 2021, 06:08
Teeks nii? Paneks kogu Tallinna liikluse käima "jalakäija kiirusega"? Aga millise kiirusega? Kas sportliku noormehe või rulaatorit lükkava vanamemme? Kas ei tundu, et vingud vingumise pärast? Hakkad ehk liikluse reguleerijaks?
..... mitmeid aastaid Tallinnas elanud ja samuti sellises bussis sõitnud! 7. oktoober 2021, 20:33
Pigem tuleks bussijuhtidel lõpetada see liigkiire sõit, võtta kurve veel eriti suure kiirusega !!!! Jah, kirjad on üleval hoiatustega, et sõitjad istuksid, aga KUHU SA ISTUD, KUI BUSS ON PILGENI TÄIS!!!!? Polegi ju kuhugi istuda!!Eriti tipptunnil, kui paljudel tööpäev otsa saab! Sõltumata sellest, millisest peatusest või kust peatusest peale lähed!! Mis viga bussijuhil ja kontrollidel seda soovitada!!! Bussijuht istub üksi oma kabiinis ja kontrollid ei sõida ju kogu teed! Aga on sõitjaid ka, kes on tühjemas bussis ettevaatamatud! Ma tean, millest räägin, olen.ise samuti . ...
to 20:33!8. oktoober 2021, 05:58
Kandideeri Riigikokku! Tee valmis seadus, et bussid sõidaksid "jalakäija kiirusega"! Veel parem tee bussifirma ja sõidagi jalakäija kiirusega! Löö kokku, kui palju sa teenisid? Kas keegi tuleb bussi, kui mõnusam on bussist jala mööda käia?
Edu teile!!! 9. oktoober 2021, 17:45
Teil pole vaja kritiseerida!!! Ma pole öelnud, et PEAKS liikuma nagu tigu, aga VEIDIKEGI võiks ikka kiirust vähendada, eriti enne ülekäigurada ja kurvide peal!!! Ilmselt olete ise autoga sõitjad j a bussiga ei sõida, sellepärast ei.oskagi end reis ijate olukorda asetada!!! Eks vaatame, kaua teil see teiste <üle naermise isu kestab!!! Ei või iial teada, millal teil endil bussisõitu tuleb "nautida"!
Ühesõnaga, muretseja-lugeja .7. oktoober 2021, 20:30
Jälgis tegevust nagu teatrit... Ja muudkui muretses, mis kõik OLEKS võinud juhtuda... Aga juhtuda oleks võinud ka, et järgmisel ülekäigurajal oleks võinud auto alla jääda ..