ANNAB ÕPITUT EDASI: Tajuja Victoria on palju reisinud ja elanud mitmes riigis. Tänu terasele kuulmismeelele suutis ta väga kiiresti ära õppida mitu võõrkeelt. Viimased viis aastat elab naine koduses Eestis ja tegeleb intensiivselt õppimise, teadmiste jagamise ja nõustamisega.

Foto: Aldo Luud
Müstilised inimesed
31. oktoober 2021, 10:00

Tajuja Victoria: „Kui sa ei pea selles elus nõiaks saama, siis ei saa ka. Pressi, palju tahad!“ (1)

„Me elame praegu uues energias. Kes ärkavad, need ärkavad. Kes ei ärka, need enam siia ei sünni, sest ei saa oma vanas energias siia taassündida,“ tõdeb tajuja Victoria.

„Me elame praegu uues energias. Kes ärkavad, need ärkavad. Kes ei ärka, need enam siia ei sünni, sest ei saa oma vanas energias siia taassündida,“ tõdeb tajuja Victoria.

Psühhospirituaalse nõustaja ja koolitajana tegutsev Victoria (36) leiab, et parim õppimisviis on hakata pärast mingite teadmiste omandamist seda kõike ka teistele jagama. Tema ise näeb juba lapsepõlvest maailma veidi teisiti, kui see ehk tavalises miljöös kasvanute puhul on. Väga elav ja uudishimulik tüdruk kasvas omamoodi võlumaailmas – teatriperekonnas. „Nägin, kuidas loodi etendusi, dekoratsioone ja … Kõik see ärkaski justkui päriselt ellu, mida laval etendati. Kõik oligi võimalik!“

Üsna noores eas paelusid Victoriat väga unenäod, sest neiski oli kõik võimalik. Ühel päeval kolis tüdruk saatuse tahtel majja, kus naabriks oli Helle Helendi – nõustaja ja koolitaja. Hellet meenutab Victoria tänini soojade sõnadega. „Minu esimene guru. Ta rääkis mulle imelugusid vee peal kõndimisest ja läbi Hiina müüri marssimisest – see tundus mulle kuidagi nii tuttav … See oli justkui peegeldus mingist teadmisest, mis minu sees juba oli. Kinnituse saamine, et keegi teine teab seda ka, oli ärkamise moment, äratundmine.“

Edasi lugemiseks: