Carl-Philip Madis tegeleb erinevate bändide helirežiiga ja ühtlasi kirjutab ning produtseerib muusikat.

Foto: Laura Oks
Inimesed
3. oktoober 2021, 12:00

Superstaarisaatest hoo sisse saanud Carl-Philip Madis: „Alles finaalsaates sain aru, kuhu ma sattunud olen!“

Karl Madise poeg Carl-Philip Madis (29) rebis isa varjus publiku ette superstaarisaate viiendal hooajal, kui saavutas 9. koha. Millega ta aga täna tegeleb?

Carl-Philip tõdeb, et esialgu ei olnudki tal plaanis osaleda, aga vahetult enne saadet võitis ta koos kaitseväe bändiga võistluse nimega Bandcamp. „Pärast seda tuli bändi klahvpillimängija minu juurde ja pani selle mõtte mulle pähe, teised bändiliikmed kiitsid ka takka ja nii see otsus tuli,“ meenutab Carl-Philip ja lisab, et ei läinud saatesse suurte ootuste ja lootustega, vaid mõttega, et lihtsalt proovib.

„Alles finaalsaates sain aru, kuhu ma sattunud olen,“ muigab mees ja meenutab, et üks eredamaid mälestusi pärinebki tal finaalist. „Esitasime kõik koos ühislugu Alexela kontserdimaja laval, kui järg jõudis minu sooloni. Rahvas hakkas plaksutama ja toetavalt häält tegema – see oli võimas!“

Karl Madise poeg Carl-Philip Madis (29) rebis isa varjus publiku ette superstaarisaate viiendal hooajal, kui saavutas 9. koha.

Foto: Teet Malsroos

Meenutame, et superstaariks krooniti tookord Rasmus Rändvee ning teise koha sai Elina Born. „Arvestades seda, kes tol aastal n-ö konkurendid olid, siis mul läks isegi hästi,“ muigab Carl-Philip ja lisab, et muusikalises mõttes sai ta saatest hoogu juurde. „Käisin väga palju esinemas ja mind kutsuti lavadele, millest varem oleks võinud ainult unistada.“

Täna tegeleb mees enamasti erinevate bändide helirežiiga ja ühtlasi kirjutab ning produtseerib muusikat. „Laulmisega ma eriti pingsalt enam ei tegele, aga kes teab, mis tulevik toob,“ jätab ta otsa lahtiseks.