Foto: Kollaaž: 3 x Kalle Veesaar
Ilu ja mood
23. september 2021, 11:00

MEESTE SÜGISENE STIILISPIKKER: garderoobi märksõnadeks on kübeke värviteraapiat ja retrohõng

Moodsat pilti juhivad värvid, mis toovad ühtaegu helgust ja rahu, teisalt optimismi ja energiat. Just see, mida sügiseks vajame.

Uut energiat

Kübeke värviteraapiat neile, kes otsivad hallist argipäevast rõõmu ja kuhjaga värsket ener­giat. Seda kõike on uuel moehooajal pakkuda, kui otsustad eksperi­menteerida kirgaste vär­videga. Uusi tuuli toovad sirelilillad ja kuldsed kollased, aga ka mahe­damad taevasinised ning pehmed roosad. Hoia siluett lohvakam ja vabam ning katseta värviplokkidega või toon toonis komplekti.

Hitihoiatus

Sel sügisel on kõige moodsamad värvid just heledate kreemikas-valgete spektrilt. Ühte komplekti võib kokku panna nii liivakarva beeže kui ka võitatud valgeid ning moodustada neist maheda terviku. Eriti hästi passivad helged toonid just pehmetele vormidele ja lõigetele, mis pärit eelkõige vabaajarõivaste kategooriast.

Värvid metsarajalt

Looduslikud värvid tundu­vad sügismoes loomulikud ja naturaalsed. Oliivi-rohelistest pruunideni, sekka bordood ja kuldset sinepit ning oledki astunud suvehooajast otsejoones sügisesse. Lahedalt mõjub stilistika, mis hoiab komplekti värvid samas gammas, aga mängib õrnalt varieeruvate tonaalsustega. Eriti trendikad on tummises värvikuues retro-hõngulised kolledžijakid või klassikalised trentšmantlid.

Artikkel on ilmunud Kaubamaja ajakirjas Hooaeg.